onsdag 3. juni 2009

Verdens beste restaurant fins i Girona.

Dagene suser avgaarde og det blir ikke mye tid aa blogge med gode venner paa besok! Men da er det slik det absolutt skal vaere. Grunnen for at jeg sitter her naa er fordi besoket nettopp har dratt til fjellet og skal vandre rundt i fjellheimen noen dager. Planen er at de skal komme tilbake paa soendag og vaere med oss igjen til onsdag.
I forgaars var jeg og M og Siw og badet i innsjoen saann i 20-tiden da det startet aa skumre. M var litt forsiktig med aa komme seg uti, men saa fort han var i vannet ville han IKKE utav igjen!
Det var DEILIG temperatur i vannet og ettersom det var kvellingen og solen ikke var saa sterk, ble heller ikke kontrasten saa stor mellom luft og vann.
I gaar var tok vi med Siw og J-A paa fjelltur og gikk opp til St. Aniol (jeg og S var paa denne turen for ca 1 mnd siden men da gikk jeg meg litt vill...) og der endte vi opp ved en fantastisk lagune.
Jeg og Salva kastet klaerne og hoppet i badetoyet og la ut paa svoem i kanskje i den klareste groenneste lagunene. Vannet tipper vi holdt ca 14-15 grader, som Sognefjorden paa en godvaersdag i juli mer eller mindre!

Forresten, i gaar da ingen saa det, maa A ha rullet selv over paa mage for plutselig laa han der med magen ned og gnagde paa babygymmen sin:) Stolt mamma og pappa kan dere tro!
I dag er han som vanlig blid som en sol, storebror M sliter litt med sine sinnetantrum disse dager, spesielt er morgenstund IKKE gull i munn. Det er helst mamma som skal hente han i sengen, bytte bleien, lage frokost, ta paa klaer etc... Men vi forsoeker som best vi kan aa forklare han situasjonen med A, nemlig at jeg maa vaere litt mer med han akkurat naa. I morges var vi to om aa faa paa han klaerne...
Jaja, alt gaar over, dette er bare en litt kjinkig periode. Men vi staalsetter oss og det gaar da ganske bra.
I gaar var forresten vaare venner paa denne restauranten www.cellercanroca.com som er utnevnt til en av de 10 beste restauranter i verden i aar. Den ligger i Girona og her kan man spise avsmakningsmeny til 100 Euro. De smilte stort i morges og var MEGET fornoyd. Et tips til alle matinteresserte som skal til GIRONA med andre ord. Men husk gjerne aa bestille paa forhaand:)
Verdens ALLER BESTE restaurant ligger ogsaa i provinsen Girona, ca 45 min kjoering for oss nordoestover paa Costa Brava kysten. Den heter El Bullí og har blitt kaaret til verdens beste restaurant for n'te gang paa rad.
Det staar altsaa noen restaurantbesok paa TO-DO listen vaar, men noe maa man vel ha til gode til senere anledninger!!
Ha en flott dag alle der ute!

2 kommentarer:

mariann sa...

Skal tipse mine venninner som skal til Girona (kanskje jeg også.....) om den restauranten dine venner var på... alltid kjekt med anbefalinger. Ser ut som dere storkoser dere om dagen. Her har det blitt litt kaldere igjen, men det er litt kjekt også, da får jeg fikset endel inneting. God natt fra Tigerstaden...

Vigdis sa...

Hvor gammel er A? Det er bare en uke siden prinsessa rullet rundt for første gang, men det var fra mage til rygg mens vi så på. Kjempeartig! så rullet hun tre ganger til de neste to dagene, og nå er det en uke siden sist. Hun blir bare lei og irritert når hun ligger på magenå. tror det trikset ble fort glemt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails