mandag 13. juli 2009

Den berömmelige 8Euros kjolen!

Her er den altsaa, kjolen jeg kjöpte paa markedet forrige uke til den nette sum av 8 euro! Det var jo ikke noe aa si paa, men jeg lurer jo fremdeles paa om det er en engangskjole... Tör nesten ikke vaske den da jeg er redd for den skal komme ut som én lang traad....
Vel, men jeg liker den jeg! Hva syns dere?
Skal vi ta en "toss or keep" som min favorittscene fra filmen Sex and the city? Noen som husker den scenen? Den er helt fantastisk bra! Jeg skulle gjerne hatt en slik jentekveld en kveld; gaa gjennom garderoben og drikke champis samtidig!! Hmmm:)Forresten, hvordan er det mulig at A som nylig gned seg i öynene, var grinete og virket übertrött, plutselig virker aa ha faatt en "second wind of energy" akkurat i det jeg legger han ned i sengen???? Da er det sjarmsmil og smukk ut og inn av munnen samtidig som armer og bein gaar som han skulle vaert en opptrekksdukke.... Naa er han tilbake i godstolen sin og faar visst med seg de siste nyhetene her paa tv... Yeahyeah...

Saa altsaa; TOSS or KEEP????

6 kommentarer:

Lindmussen er meg.. sa...

Definitely a keeper!! Lekker kjole - et skikkelig varp!

Ha en super kveld. Håper A snart køyer så du får litt ut av kvelden også.

Natta fra Tone

susan`s side sa...

Kjempefin kjole!

Sessan sa...

Behåll självklart!!! Den är ett must i garderoben ju ;D

Ja,du dom är sjarmiga dessa små troll.... Jag la mig just för att svara på kommentarer & då vaknar snuppa & nu hyler hon bara på trass för att hon skall i sängen med mig *sukk* Då vet jag ju hur det blir, Nada mas dator för Mami..

Ha en fin vecka söta

Marie sa...

Keep! For sure!! Den er jo kjempesoet!
Du kan sikkert lage bananbroedet i vanlig kakeform!
Mannen min moette jeg da jeg var backpacker i Australia! Vi moettes paa en skikkelig australsk country-pub! :) Uansett hvor smaa "landsbyene" er her, saa har de en pub!
Dere da?

Vigdis sa...

Keep!
Og den scenen i filmen er kjempebra! Hun lille jenta (som jeg nå ikke husker navnet på) er jo også så søt der!

Anonym sa...

Jeg kjöper meg kjoler på marked hver gang jeg er i spania.. og ikke en eneste har noen gang gått i stykker.. så tror ikke du trenger å väre redd for at den ikke kan vaskes ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails