onsdag 29. juli 2009

Miss Copycat !I dag har vi igjen vaert med vaare nye engelske venner og det er saa kjekt aa bli bedre kjent, og ikke minst at ungene vaare kan laere hverandre aa kjenne og ta ut energi sammen naa som skole og barnehager er stengt. Vi foreldre koser oss med kaffe og kaker mens kidsene hoier rundt og lager leven. Da er alt som det skal med andre ord.
De bor i et middelalderhus i gamlebyen i Banyoles og renten er en slikk og ingenting. Ca 5,500 kr for et helt hus med to etg, to terrasser, maaaange rom og herlig luftig. Fru Misunnelig har naa begynt aa fantasere om hus og hage og terasse og har faatt mannen litt paa glid... Saa naa skal vi holde utkikk fremover. I disse krisetider er det jo drit billig aa leie!

De har jo to vidunderlig artige barn. Og saa prater de skikkelig saann engelsk engelsk.
Og det er jo saa moro naar han eldste skal forklare meg saker for han er saa veslevoksen og med den aksenten maa jeg jo nesten bare le hele tiden!
Og saa skal han fortelle vitser! Da laater det som foelger. Heidi, do you know what weighs three tons and wears glass slippers...
CINDERELEPHANT!
Hahahhaha, jeg maa le bare jeg tenker paa hvordan han hoertes ut med aksenten sin og innlevelsen! Herregud saa soet han var!
De hadde saa sinnsykt mye leker at jeg har jo faat helt komplekser for at de skal komme hit til oss og leke... Men det er jo klart at man bygger seg opp med leker over tid og eldstemann der er jo nesten 5 aar...
Mamman deres er en sann isnpirasjonskilde og hun er litt artisisk av seg. De har et eget rom i huset hvor de bare driver og tegner og maler og driver med hobbyting. Nesten som en liten filial av Panduro midt i Banyoles!
Saa jeg har naa blitt inspirert og vil lage et par uroer til gutterommet. De hadde saa mange fine hjemmelagde hengende paa barnerommet. Saa naa skal jeg vaere litt CopyCat!

Salva er paa mannetreff med de andre mennene i gjengen vaar i kveld. De drikker vel whisky on the rock og slenger drit om oss damene...!
Syns nesten det er litt deilig naar han stikker ut en tur jeg!

Nei, naa roper loppekassen paa meg. Ha en god natt alle sammen!

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Jeg vil også ha eget hobbyrom! Og et rom til prinsessa der jeg kan henge opp uroer....

Cinderelaphant ja. haha. det er så artig med barn som snakker engelsk som morsmål!

Anette {foreldremanualen} sa...

De hørtes ut som en kuul familie. Neste gang du er hos de må du spørre om å få ta mange bilder av huset og om du kan få blogge de! Ha ha! ;-)

susan`s side sa...

Fikk Mamma i dag i posten og der så jeg jo en repotasje om DEG!! Gratulerer, så gøy!

mona sa...

Jeg har også tenkt på å lage uroer selv. Ei i barselgruppa mi har laget en av postkort med en fiskesnor og et armbånd i enden. Når sønnen hennes drar i armbåndet snurrer uroen rundt. Han elsker den visst! Tenkte jeg skulle titte på hennes og lage noe liknende når jeg kommer hjem fra ferie :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails