fredag 10. juli 2009

Kakefesten er over...


Da er kakefesten i barnehagen over og det kan sies at baade sitronmuffins og konfektkake fikk bein aa gaa paa! De var gode og det var mange andre foreldre som ogsaa hadde tatt seg bryet (eller gleden spör du meg!) med aa lage hjemmebakt! Mye godt med andre ord!
Det var mange aktiviteter ungene kunne bedrive i barnehagens bakgaard; blant annet hoppeslott, "fiskedam", oppblaasbar rutsjebane, tegnestasjon og bilbane! Moro for kidsa og godt aa spise for de voksne. Selv hadde jeg jo kjempelyst aa "go crazy" i hoppeslottet, men det var nok forbeholdt de under 5!! Shame...!
Naa venter strandliv ved Costa Brava i helgen. Vi har pakket sakene og venter paa at S skal hente bilen. Saa naa blir det over og ut til söndag!
Ha en super helg:)
Legger gjerne ut oppskrift paa den supre konfektkaken! Sitronmuffinsene fins blant oppskrifter.

3 kommentarer:

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

*OMG* for en deilig bakst ;D

Så koseligt att även du varit inne hos mig, då får vi fortsette att besöke varandre da *Happy*

Ha en super koselig tur till kysten.

Klem
//Sessan

Inger-Lise sa...

*Nam-nam* Det så kjempe godt ut! :-)
Minsten min (som heter Lauritz Johan) er også født 13.mars, så det var jo et morsomt sammentreff! ;) Jeg hadde ikke termin før 22.mars, men begge guttene her kom 9 dager før termin.
Blir litt danmarkferie på oss, men først skal vi besøke mine foreldre på hytta. :-)
Blir nok bare litt mobil-blogging på meg i nærmeste fremtid, men jeg får vel ikke sjekket andre blogger... Jaja, det er vel det som er ferie? ;)
Ha en strålende sommer til vi "snakkes" igjen. klem

Marie sa...

Hei igjen!
Saa flink du har vaert! Baade til blogging og kakebaking! De saa kjempegode ut! Vi har vaert "busy" her med venner paa besoek,saa jeg har ikke faatt satt meg ned med dataen..
Kos dere masse paa feriehuset!
Og en ting til: Har dere ogsaa sitrontre? Ser du har endel sitron-oppskrifter..
Klem fra Marie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails