tirsdag 7. juli 2009

Strikkedilla!

Jeg er angrepet igjen, av strikkedilla denne gangen. Jeg har tidligere vaert hardt angrepet av dette, men det var noen aar siden. Naa har jeg faatt for meg at jeg skal strikke baller (!) til ungene! De er myke, turkise, hvite og blaa! Kom over en oppskrift i gaar paa strikkede baller og tja, hvorfor ikke!
Saa naa har jeg krampe i fingertupper og haandledd og dessuten skuldre paa hoyde med oerene, men det er jo helt greit for jeg koser meg jo saann! Husmora strikes again!!

Etter dette tenkte jeg aa strikke en orm! Har noen gjort noe liknende för? Eller de söteste capribukser til barn som finnes paa Pickles-bloggen i bloggrollen min. Ursöte bukser til smaatroll!

3 kommentarer:

Mariann sa...

Strikkedilla ja... hmm der har jeg ikke kommet ennå, jeg må lære meg å strikke igjen først :-)

Ang Sharm, så var det er deilig ferie mtp at det var mars og det var varmt og deilig og vi var forelsket :-) MEN jeg syns det var et utrolig slitsomt sted å være, for mange innpåslitne selgere og hotellet vårt var innvadert av russere og italienere med egne show på kvelden osv... Om jeg reiser tilbake skulle jeg bare vært på en resort med alt tilrettelagt der, hadde ikke orket det selgerstyret som fulgte med på strandpromenaden og i "sentrum".

Vi har reist mye på den korte tiden vi har hatt sammen syns jeg. Vi var i Amsterdam og Italia samme år som vi var i Sharm, og i fjor var vi i USA + Italia nok en gang... Og så har vi hatt småturer til Stockholm og København bl.a.

Vi planlegger også en tur til et varmt sted ila vinteren... foreløpig er alternativene Canariøyene og Brasil...så får vi se hva som skjer.....

KLEM

Inger-Lise sa...

Skulle ønske jeg var en "strikker" også, men jeg har liksom aldri fått helt dreisen på det. Brodering og sying er mer min greie. Men jeg har sett på de flotte oppskriftene hos Pickles, og sendt oppdraget videre til mamma! ;)
Ang. de geniale ammetoppene, så har jeg faktisk bestilt de fra en dansk nettbutikk, for på tilbud der ble de ganske mye billigere enn her i Norge. Men de eller lignende merker finnes i de fleste mamma-butikker her for tiden. Har en venninne i USA og hun har litt samme utfordring som deg med både amming og fødsel. Det er lett å glemme hvor privilegerte vi er i Norge når det gjelder sånne ting! :-)
Nå er det tid for å køye her - nattaklem

Frk.Badegakk sa...

Gratulerer med "sykdommen"=P Strikkedilla er helt klart å anbefale. Koselig blogg du har!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails