onsdag 15. juli 2009

Som en sol!

Vet ikke hva det er, men i dag syns jeg lille Adrià er sötere og snillere enn noen gang! Han er som en liten sol hele han jo! Kanskje fordi vi endelig har faatt litt orden paa soverutinene. Til naa har det jo gaatt litt etter hans pipe, men naa som han er 4 mnd syns jeg det var paa tide aa ta over litt av kontrollen;)
Naa sover han 3 ganger pr dag; saann ca fra 09-10, deretter en gang i 12-tiden og en siestaet igjen paa ettermiddagen för legging ca 21:30. Saa sover han uten mat til 06:30 ca. Vel, akkurat denne beskrivelsen passer best for det siste dögnet, men vi pröver aa kjöre paa dette opplegget naa! Det gir oss foreldre LITT tid for oss selv paa kvelden som er behövd og önsket. Om det er til aa prate, kjöpe ryanair-billeter til 1 Euro stk eller moppe gulv som staar paa agendaen saa er det uansett godt med litt voksentid og alenetid!
Naa henter Salvador Marcus i barnehagen. Deretter blir det leking med begge guttene paa meg mens S faar ryggmassage. Han har en stol paa jobben som dreper han sakte men sikkert.
Er ikke saann et ansvar fra arbeidsgiver? Kanskje de ikke har HMS-policy.. Jeg kjenner jeg blir litt smaairritert...

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Det er så deilig med disse "sol-dagene". Prinsessa har hatt flere av dem i det siste, tror det kommer av at hun nå sitter og leker. Da er hun mer selvstendig og mindre selskapsyk enn da hun lå på rygg... Jeg kjenner at vi bare koser oss mer og mer for hver dag nå :o)
(så at vi ikke har sett sol ute i dag gjør ingenting, har jo sol inne hele dagen!)

Guro sa...

Vi skal til hytta som er i skjærgården utenfor Kragerø:) Akkurat nå er ikke problemet med Almas koffert størst, men heller det å få en ghaneser til å forstå at man ikke kan pakke klær for tre uker på ei hytte der vi lever ganske primitivt (forholdsvis altså, det er ikke innlagt vann..) i en liten ryggsekk!!..
"Can't a person survive with 1 t-shirt, 1 shorts, 1 sweater and 1 jeans!?!?". NO!!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails