onsdag 1. juli 2009

Hoppsann!

I dag er energien tilbake kjenner jeg:) Deilig! Har hatt noen netter med daarlig sövn. Dessuten tar det paa naar det er saa varmt som naa. Hodepinen kommer lettere og det er litt av en jobb aa bare skulle faa i seg nok vann.
I gaar kveld da vi hadde faatt kidsene i seng og jeg og mannen akkurat hadde satt oss ned i sofaen med hver vaar halve tortilla, ringte Maria...! Og hun spör ikke hva vi har for planer men bare fyrer lös: kom til elven ved St.Miquel i morgen kl 12. Vi har med lunch og dere behöver ikke tenke paa noe. Bare ta med ungene og kom! Vi sa saaklart bare ja,ja,ja! Saa i dag blir det altsaa lunch i det fri. Det blir uansett til at vi lager vaar egen mat, föler meg mest komfortabel naar jeg kan bidra med noe selv. Kanskje lager jeg en liten dessert ogsaa? I saafall ingenting som kan smelte, nei!
M blir uansett i barnehagen... Vi syns det er greiest akkurat disse dagene han er paa "bleieavvenningskurs"!! Dessuten behöver han siestaen sin midt paa dagen og den blir det neppe noe av om vi tar han med paa lunch. Men vi tar det igjen med han en annen dag. Det er plenty av slike anledninger heldigvis:)
De siste dagene har gaatt med til litt mer jobbing (jeg og S jobber paa et felles prosjekt; overföring av biologiske data til en database), saa da blir det mindre blogging og kommentarer... Kommer sterkere tilbake naar jeg faar mer tid.

Haaper alle nyyyter disse herlige sommerdager. Det er jo nettopp de vi ser frem til hele resten av aaret, er det ikke?
Sommerklemmen fra meg!

Naa blir det kaffedate med Gemma! KJenner paa meg at det blir en cortado + isbiter i dag!

1 kommentar:

Mariann sa...

Så godt å høre at energien er tilbake... tror uansett det er vanskelig å være på topp når det er så varmt. Her hjemme er det jo tropisk om dagen, 30 grader i Oslo er jo ikke hverdagskost. Jeg har funnet ut at det beste er å være hjemme og ha masse vann tilgjengelig. Happy mama og happy baby....... Håper du får en strålende dag. God klem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails