mandag 27. juli 2009

Fra dagen i gaar!

Vi var altsaa i l'Escala ved kysten! Noen venner har et sommerhus der og det er riktig lekkert! Et herlig basseng i hagen, oliventraer og bogainvillas:)
Her var det boltreplass for baade liten og stor og da de bad oss bli til lunch var det saaklart bare store smil aa lese i vaare ansikt:)
Marcus og Xenia har alltid lekt saa bra sammen og fortsatte trenden i gaar. Det er bare noen mnd mellom dem og naa venter de altsaa jente nr 2 i november som betyr at Adrià og lille nye prinsessen blir samme kull. Vi tuller ofte med at de skaffer kjaerestene til vaare gutter!
Pappa og lille Herr Adriansen chiller paa terassen i vente paa god lunch! Vi chillet med chips og herlige grönne oliven. Riktignok ikke fra egne tre!
Etter lunch er det siestatid for de voksne. Ungene löper som opptrekksdukker rundt i hagen og tenker at hvile kan de gjöre naar de blir gamle som oss...

Adrià koser seg paa teppet og ruller og ruller fra rygg til mage!


Mamma og Adrià för vi reiser hjem etter en fantastisk dag! Litt sleten mama her ja! Gliset ser noe paaklistret ut, men det faar jeg heller by paa:)

4 kommentarer:

susan`s side sa...

Gud så deilig det ser ut, her er det regn og kaldt. Og den lampa må nok flyttes ja den blir bare større og større og Håkon er sikkert overlykkelig over at han må gjøre mer elektrikerarbeid

mona sa...

Jeg sier som hun over her; "gud så deilig det ser ut"!! Utrolig nydelige barn du har også :)

Vigdis sa...

det der så helt herlig ut! og flinke adrian :)

Thessa sa...

Det ser rett og slett herlig ut med sol og sommer. Her er det stort sett bare regn, men jeg satser alle korta mine på Kreta-turen om et par uker:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails