fredag 3. juli 2009

Min favvojuice!


Naa har endelig Adriansen kastet inn haandkleet og ligger sött og sover! Det maatte litt amming til ja...! Hypnosen funket ikke riktig. Han syns heller det var veldig spennende aa fölge den fingern som svingte frem og tilbake foran öynene hans!

Men akkurat naa naar jeg skulle til aa legge meg kom jeg paa at jeg ville dele med dere en sinnsykt god blanding til drink eller bare en forfriskende juice! Kan hende jeg er helt "velkommen etter" naa, men jeg hadde vertfall aldri prövd denne blandingen för; nemlig appelsinjuice med vannmelon!
1 skive vannmelon kjöres i stavmikser med ca 2 dl appelsinjuice (helst naturell), litt sukker tilsettes etter smak:) Det er SAA godt og frisk og jeg lover at denne blandingen maa vaere god med en liten stöyt vodka!!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Mmmmmmm, det hørtes digg ut, må testes. Har faktisk et vannmelon på bloggen min selv som jeg postet omtrent samtidig med at ditt innlegg ble lagt ut :-). Emilie var heller ikke keen på soving idag, her var det trilletur med papsen som skulle til. Nattis fra meg.

Vigdis sa...

det hørtes godt ut ja! melding er sendt til min kjære med beskjed om å kjøpe juice og melon på tur hjem fra jobb :)

har du prøvd med litt rom i den? tenker det kan være godt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails