fredag 17. juli 2009

Om bedrevitermammaer som skulle hatt et spark bak...

Jeg kan ikke hjelpe for det, men jeg blir faktisk litt fornaermet naar andre damer skal ha en mening om alt...
For eksempel; jeg gikk til bensinstasjonen i morges for aa fylle luft i dekket paa vognen vaar da det ruller opp to damer ved siden av meg i en bil og sier unnskyld, men tror du ikke den vognen er litt for varm til babyen din aa ligge i? Jeg svarer med A som jeg har i armene, straalende som en sol, at nei, det er den da ikke. (Den har en mye större og luftigere "bag" enn de fleste vogner jeg ser her, det er en "hightrek"). Ja, om jeg var SIKKER paa det?! At han hadde det bra oppi der naa paa varme sommerdager?
Aaaaaa, jeg blir saa irritert paa slike bedrevitermammaer at jeg kunne gitt de et spark bak.
Greit at jeg er blond altsaa, men jeg vet vel hvordan jeg skal ta meg av mitt barn. Det faar vaere maate paa. Ettersom jeg alltid lar tvilen komme folk til gode, lirer jeg aldri av meg passende kommentarer naar det hadde vaert paa sin plass. Det gaar liksom ikke opp for meg at de har vaert frekke för de har spunnet avgaarde og jeg staar igjen sluköret... Saa, da kom jeg heller hjem til min mann sur som en sitron og han fikk höre leksen som jeg skulle gitt disse damene...
Det var jo sikkert bare bra ment, men jeg kunne ikke unngaa aa ta det litt personlig. Jeg syns det er saa fornaermende med slike kommentarer jeg. Kan liksom ikke la vaere aa ta det slik. Saa er jeg kanskje litt "knepig" paa det omraadet.
Hva syns dere?

Og hvorfor havner kommentarfeltet saa himla langt ned paa siden? I dag er jeg visst litt naergaaende kjenner jeg...
Lar meg irritere over bagateller.... Men noen dager bare er slik, eller hur?

1 kommentar:

Vigdis sa...

Jeg kjenner til det der ja... En jeg ofte treffer på må alltid kommentere. Enten har prinsessa for mye klær på, eller så er det for varmt i vogna, eller så får hun ikke se nok, eller kanskje hun har våt bleie, eller kanskje hun ikke trenger lue? aaargh, jeg vet da også hva jeg gjør! nå har jeg bare vent meg til at det kommer en sånn kommentar når jeg møter henne, og velger å ikke bry meg om det. Det er heldigvis ikke så mange av disse som stiller kritiske spørsmål.

hva gjelder at kommentarfeltet kommer så langt ned, kan det ha skjedd noe med signaturen? har du sjekket html-kodingen, i tilfelle det har kommet masse rart etter at teksten er slutt?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails