søndag 24. januar 2010

Lady Marmelade

Her staar marmeladen og putrer og appelsinlukten lukter om kapp med telysene med roseduft:) Det lukter GODT i vaart hus!

Ettersom jeg satte i gang marmeladeprosjektet för jeg hadde inntatt morgenkaffen glemte jeg aa ta av lokket… Saa naa blir det nok litt lengre koketid for at vannet skal fordampe… Jaja, hastverk er lastverk.

Ungene har hatt et söndagsbad paa morgenen. Det var som Salva da han var liten. Da var det fast tradisjon med bad og rent sengetöy paa söndager.

Forleden kjöpte jeg litt for store bleier til A… og det byr paa mange ubehagelige skift… Baesj overalt jo… Bare litt havner i bleien, mens det meste befinner seg fint utspredd i et omraade fra taer til armhuler… djeeeez.

Naa staar Helan og Halvan her og er ganske saa harmoniske og hyggelige med hverandre! Marcus legger puslespill og A hyler av glede hver gang en brikke faller paa rett plass ♥

Posen inneholder kjerner og fruktkjött fra sitron + bitre appelsiner. Maalet er aa faa ut pektinen fra dette. Haaper det blir vellykket. Lukten er vertfall himmelsk:)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails