mandag 6. juli 2009

Back in business!

Heeeeeeeeeeeeisann!
Vi har vaert ved kysten i helgen og dermed stille fra denne kanten. Vi dro til sommerhuset vaart i Palau-Saverdera og koste oss i sol og regnstorm:) Mest sol, men du aa du som det kan regne i dette landet. Herregud, jeg ble staaende fast i vinduet og döraapningen for aa betrakte dette vannfallet som kom fra himmelen som aapnet seg. Haggel saa store som steiner og vanndraaper store som bunnen paa vannglass datt nedover oss paa lördags ettermiddag. Vi ante fred og ingen fare da det plutselig begynte aa tordne og drönne over oss. Heldigvis var vi inne da dette er den varmeste tiden paa dagen. Og det har vaert VARMT disse dagene. Det er ogsaa derfor vi har hatt mye regn paa ettermiddagene. All fuktighet fordamper fra bakken og danner skyer som faller ned som regn senere. Det var dagens fysikkleksjon;)
Men uansett, regn frisker opp og det blir en luft som lukter bedre, er litt kjöligere og herlig aa vaere ute i. Saa det ble en sen tur til Roses lördag kveld. I 20-tiden tittet vi paa luksuskrusere i havnen, kjöpte fisk til kvelden, saa paa beachvolley-turnering og Marcus fikk löpt av seg siste mengde energi i den deilige myke sanden paa stranden. Jeg fikk nesten taarer i öynene dag jeg saa paa gleden hans der han löp i sanden og kastet seg selv over ende og bare smilte som en sol! STORE gutten vaar som er en klöpper paa aa tisse og baesje paa potte! Etter 1 uke er han saa og si helt törr paa dagene! Helt utrolig saa bra det har gaatt! Jeg er stolt mama!!

Kameraet har faatt en aller annen sykdom som gjör at jeg ikke faar koblet det opp til dataen, saa her blir det kanskje bildetörke de neste dagene... Liker selv best blogger med bilder, saa jeg skjönner om det kan bli litt kjedelig aa ikke finne bilder her inne, vertfall ikke bilder tatt av meg.
Men paa internett kan man jo alltids laane litt, som f.eks dette bildet fra stranden i Roses!
Naa har nettopp Kaisa vaert her og levert A tilbake til meg:) Hun har vaert paa 2 timers tur med lillegull og tatt han med til sin svigermor:) Hun ble helt i esktase og leeeengter vilt etter barnebarn selv! Da er det godt aa vite at Kaisa er "verpesyk" og kanskje det ikke varer saa altfor lenge för det blir virkelighet!! Jeg lengter ogsaa etter at det skal komme fler barn i venneflokken, saa kjör paa sier bare jeg:)

1 kommentar:

Mariann sa...

Halloisen..... Har en liten utfordring til deg på bloggen, når du har tid :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails