lørdag 18. juli 2009

Its a spell on the house!

I gaar fikk vi besök av to venninner fra Norge! Det er saa kjekt med besök og vi drakk vin, mimret fra gamle dager og ikke minst fikk jeg en GOD dose guttehistorier! Jeg lo og lo og lo og lo! De er jo hysterisk morsomme disse damene!
De hadde med gaver til baade Adrià, Marcus og meg saa det var jo som verste julaften her hos oss!
Men over til magic spell!
Jeg vet ikke hva de har gjort men Marcus er jo en helt annen gutt:) Han har sovet gjennom HELE natten bortsett fra 2xMammarop i 07-tiden, men han sovnet straks igjen etterpaa. Han som vanligvis vaakner 2 ganger og skriker paa mamma og som oftest ikke gir seg för nettopp mamma har vaert og roet han ned.
Naa har altsaa Marcus nettopp staatt opp med vaart besök og kl er altsaa snart 10:00.... Helt fantastisk!!Jjeg er saa HAPPY for dette, for en uthvilt gutt = glad gutt og det lover knallbra for dagen som skal starte naa! Lurer paa om trylleformularet var sneket inn i tannpussesangen Hege sang i gaar?? Den gikk mest slik; ritsje,ritjse, ratsj, ratsj...!
Men M sang paa denne ettirpaa og den gikk visst rett hjem!
Det blir aa bytte ut "det blir ikke hull i en tann som er ren etc, etc..." heretter.!
Herr Adriansen derimot er visst immun mot trylleformler og vaaknet 07:15. Vi snek oss ut, jeg og han, og tok oss en liten walk her paa morgenen, drakk kaffe og spiste en kakebit. Lusket oss tilbake i halv ni-tiden bare for aa komme tilbake til stillhetens hus! HELLO!!
Jeg hadde tid til aa vaske opp, kose med Adrià, ta meg en dusj, fjerne haar, föne haaret og til og meg flate haaret. Plugget inn flatejernet med et smil om munnen og tenkte at naa var jeg vel optismistisk som trodde jeg skulle rekke det òg, og var sikker paa at M skulle vaakne og rope paa meg... Men neida, her sitter jeg med Jennifer Aniston haar gitt!
Naa blir det frokost paa gjengen her og deretter setter vi kursen mot kysten! Solen skinner og det lover bra:)
Ha en super dag alle fine der ute!

1 kommentar:

Anonym sa...

In near cases, the diagnosing of Rosacea is due to the soy sauce dilating the rip
vessels near the tegument. Laser operation can cut down the visibleness of believed to run in families.


Here is my blog rosacea laser treatment Grantsboro

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails