onsdag 8. juli 2009

Mornings!

Her er det endelig litt sol igjen (!) og A ligger og hviler paa sofaen mens jeg skal pröve aa faa gjort litt jobb! Ikke lett aa jobbe paa datamaskinen naar alle fine blogger bare er et lite tastetrykk unna... Grrr, slutt aa skriv saa kjekke blogger da folkens saa kanskje jeg faar gjort noe her;) Skulle hatt bloggsperre paa dataen frem til 22 paa kvelden innser jeg!
Jaja, dagens kaffe er inntatt, M hadde en fin morgen med hai-prat som vanlig! Mamma, du er en hai, ikke sant? Pappa, er du en hai? Lurer paa hvor alt dette hai-pratet kommer fra jeg? Vi har én bok om en hai, mulig den har en finger med i spillet her ja.
A sov sin förste natt uten aa spise helt frem til 06:45! Lykkerus:) Saa da er vi nesten i havn med önskene vaare om nattesövn om bare ogsaa M finner for godt aa ikke vaakne mer paa nettene. Han er skikkelig Albert Aaberg som roper mamma, jeg vil ha vann, jeg er kald, jeg er varm, syng en sang, dadadidadada....Ja, saann gaar nettene. Det er litt hardt, men egentlig helt utrolig hva man orker med naar man har barn. En slik sövnfrarövelse skulle kanskje vaert nok til aa holde meg hjemme fra jobb i vanlige fall, men jeg staar sterk og funker da bra gjennom dagen til tross. Men det betyr ogsaa at jeg er strömpetrött kl 21...
Sove faar jeg gjöre naar jeg blir gammel:)

Skal en liten tur paa markedet etterpaa. Er sugen paa aa kjöpe meg en ny kjole/tunika (jeg gir meg jo ikke med disse tunikaene selv om jeg gang paa gang faar bekreftet at jeg er ikke noen tunikajente desverre. De blir jo som et telt over den lille kroppen min, men jeg gir ikke opp!).
Vel det er hva jeg rekker naa. Back to work! Gulroten er at med denne jobben kanskje jeg og mannen og lille A kan ta oss en storbyferie i august? Hadde vaert no'....
Noen tips til storbyferie? Minus Barcelona saaklart;)

4 kommentarer:

Marie sa...

Hei HAIdi! :) Hihi..
Hva slags marked skal du paa? Jeg elsker markeder, morsomt naar man faar kjoept litt spesielle ting! Her har barna lagt seg, mannen er paa kino, jeg nyyter stillheten! Og koser meg med blogg-surfing!

Guro sa...

hehe, kjenner meg igjen i den tunika-beskrivelsen gitt. særlig siden det i år tydeligvis er "in" med vide flagrende tunikaer. jeg prøvde en rødlig en, og så rett og slett ut som en overmoden tomat. med mine 153,5 cm på strømpelesten må jeg bare innse at den moten må jeg bare hoppe over.... ;)

★ Heidi ★ sa...

Hei igjen Marie!!
Hehe, HAIdi var ny, den var bra:)
Jeg gaar paa det ukentlige markedet her i Banyoles! De selger frukt, grönt, klaer,leker, ja det meste!
Det er kjekt aa handle paa marked, men i dag hadde jeg ammehjerne og husket ikke hva jeg skulle handle saa det ble mange runder for aa se om jeg kunne komme paa hva jeg skulle ha... Herregud, ammentaake...
Kos deg videre med bloggsurfing:) Rart at det er kveld hos dere naa!

Vigdis sa...

nå ble jeg nysgjerrig her.. hva slags jobb er det du skal gjøre?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails