mandag 13. juli 2009

Vaar morgen og Adrià 4 mnd i dag


Her er det varmt, varmt, varmt og svetten siler ennaa jeg sitter inne og ikke er mye i bevegelse.
Slik blir det nok baade denne mnd og august... Jeg er en slik person som lengter etter sommeren hele aaret og naar den vel er her lengter jeg etter hösten! Noen som kjenner seg igjen i dette?!

Jeg tok Marcus paa sykkel til barnehagen i morges ettersom S begynte paa jobb kl 09. Da maatte vi ha barnevakt til A og da passer det fint at tante Bea og co bor i nabolaget og lett stikker bortom naar det behöves!
Da vi kom til barnehagen gikk M rett paa do og tisset! Saa flink gutt! Jeg tör naa aa paastaa at etter 2 uker med bleieavvenning er han saa godt som törr! Et par ulykker hender naar vi leker og det er saa göy at han "glemmer" at han maa paa do...! Men slikt skjer med alle. Det viktigste er at han syns det er ekkelt aa vaere vaat og vil ha av klaerne med en gang. Det er slik man laerer og veldig snart er vi nok HELT i maal:) Det er helt utrolig saa store barna vaare blir naar de plutselig slutter med smukk og bleie! Stoooore paa 1,2,3...

I dag er ogsaa 4 mnd's dagen til Adrià! Tenk som tiden flyr! For 4 mnd siden hadde jeg en helt utrolig magisk opplevelse da jeg födte A. En saa vakker opplevelse som jeg alltid vil huske og som nesten gir meg taarer i öynene da jeg tenker paa. Hvordan han tok sine förste svömmetak i badekaret var helt vilt... Jeg föder gjerne igjen! Men maa komme til enighet med mannen först. Han mener at 2 barn rekker... Jeg vet ikke helt om jeg er enig, men uansett er det altfor tidlig aa tenke i disse baner naa. Naa skal vi NYTE de to fantastiske barna vi har og glede oss over dem!

Ha en super dag og haaper solen skinner paa din nese i dag ogsaa!

1 kommentar:

Anne Mette Lie sa...

For noen nydelige barn du har! - kjekt å lese på bloggen din! Riktig god sommer til deg og dine! *sommerklem fra Bergen*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails