torsdag 27. august 2009

Aarets bursdagsgave og om aa arve klaer!

Har vaert litt seig i det siste med bloggingen. Da vi kom hjem fra ferie i gaar viste det seg aa ha vaert en storm natten för og alt internett var borte vekk... Men naa er det altsaa tilbake med bedre signal enn noengang. Aldri saa galt at det ikke er godt for noe.
Har hatt en fin dag saa langt. S jobber med söknader og jeg har hatt ungene med ut paa en tur. Det endte med at jeg kjöpte litt stoff (billig restestoff) og naa jobber hjernen med ideer til sying. Jeg skal nemlig kjöpe meg symaskin! Tenk, jeg önsker meg det faktisk MER enn et nytt kamera:)
Det er altsaa aarets bursdasgsgave fra mamma&pappa! Selv om jeg ikke fyller aar för neste mnd! Skal bli saa kjekt aa begynne aa sy igjen. Blir vel mest vesker og putevar til aa begynne med tenker jeg. Saa faar vi se om jeg vaager meg paa mönster etterhvert.

Men jeg behöver raad! Hvilken symaskin har dere/hvilket merke kan dere anbefale?
Jeg hadde en gammel Bernina da jeg bodde i Sverige. Var jo ganske fornöyd med den, men det fins nok masse annet bra der ute...

Forresten, noen som har tenkt paa at storebror kan arve klaer av lillebror? Det er faktisk mulig:)
Disse buksene er Adriàs i str 4-6 mnd! De sitter som et skudd paa Marcus naa da han gaar uten bleie. De er kjempetöffe og blir nok bra aa ha i sept/okt tenker jeg! Ikke verst i disse kristetider at först arver lillebror fra storebror for dereretter at storebror arver lillebror! I LIKE:)

4 kommentarer:

Mariann sa...

Welcome back :-) Savnet deg i bloggeverden :-) Men sikkert deilig å være litt internettfri. Gleder meg masse til vår "date", bare 3 uker igjen nå..... Hvilken dato var det du hadde bursdag igjen... jeg har 26 og husker at du var nære ;-) KLEM fra meg og 1/2-åringen.

Bine sa...

Der er du ja! Velkommen tilbake ;)

Så kjekt å arve klær frem og tilbake da, det er økonomisk det! :-D

Huff, ja nå føler jeg nesten at jeg har klagd jeg, 4 mnd med permisjon er jo ingenting!

Ja, jeg har betalingsutsettelse og rentefritak på studielån nå mens jeg har permisjon. Skal undersøke mulighetene for å få ha det slik lengre :-) Penger spart er penger tjent? Eller noe sånt, hehe..!

susan`s side sa...

Shorts har man nesten evig. Ingrid min brukte Jacob sine gamle shorts i str 9-12 mnd i sommer og hun er 2.5 og lang for alderen - Jacob brukte den samme shortsen til han var 3.5 år. Så den har virkelig betalt seg

Guro sa...

"De er kjempetöffe og blir nok bra aa ha i sept/okt tenker jeg!"
Misunneliiiiiiiiig!!! Da sitter vi her i ullundertøyet vi... sukk.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails