fredag 14. august 2009

Thanx!

Hei og god morgen!
Tuuuusen takk alle som kom med kjempepositive og oppmuntrende kommentarer paa innlegget mitt i gaar! Jeg er sikker paa at ideen kunne funket i Norge med saa mange interesserte:)
Ja, spm er jo om jeg vaager...
Tror uansett jeg skal la tanken faa modnes godt för jeg eventuelt gaar til tiltak. Det er skummelt aa satse, men samtidig maa jeg jo vaage for aa vinne:)

I dag er jeg trött og det kan nok skyldes min impulsjoggetur i gaar kveld kl 23... Hello, det var jo kanskje ikke saa smart. Men fölte at jeg maatte ut og klarne noen tanker. Det var ikke langt jeg fikk löpt för jeg fikk hold. Og dessuten holdt jeg paa aa forville meg inn i en dyp mörk skog, men da snudde jeg. Tenkte at jeg ikke ville havne mellom en gjeng villsvin midt i beste middagstid.

Fikk en sms fra min gode venninne i Oslo om at det er desperat jakt etter spansklaerere i Norge... Kanskje er det tiden for aa pröve aa bo i Norge? Vi har jo uansett tenkt aa ta ett aar i Norge en eller annen gang og kanskje det kunne funket naa? Vet jo ikke hvilke kriterier de har da. Salva er jo ingen klöpper paa norsk enn saa lenge, men spansk snakker han jo perfekt til gjengjeld!!
Vel ,vi faar gaa i tenkeboksen og ta noen seriöse vurderinger. Hadde jo vaert kjempegöy aa komme hjem en tur...
Uansett blir det i dag en tur til Girona med cv'ene i vesken. Maa jo bare ut og vise meg frem, snakke med folk, skape kontakter.
Yeah... haaper alle faar en bra dag. Det ER fredag jo og helgen staar for tur. For vaar del staar det for tur aa ta farvel med hollandske venner som flytter tilbake til Holland, uhu...
Litt trist med nok et paaskudd for aa ta en tur til Amsterdam hvor jeg aldri har vaert:)

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Jeg sitter faktisk og skriver jobbsøknad akkurat nå. Da vi var i Vadsø ga jeg beskjed til jobben om at jeg ikke kommer tilbake etter permisjonen. Litt vemodig, men så mye bedre å bo her. Så er spennende å se om jeg har en jobb å gå til etter jul! Lykke til med jobbjakten til deg iallefall! og god helg!

Bine sa...

Har hatt så lyst til å starte min egen cafe jeg og, men mangler guts. Kanskje jeg skal flytte ned til deg, så åpner vi en sammen, hehe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails