tirsdag 25. august 2009

Proof of life!

Hola, hola, hola...!! Da er vi paa siste dagen her i Palencia og det svette nattoget venter paa oss i natt! Det gikk ufattelig bra med ungene paa toget da vi dri hit sist söndag. Helt utrolig saa bra de oppförte seg paa hele reisen. Beste gullungene ever.
Men det var beklagelig varmt paa nattoget da vi gikk ombord i Barcelona. Var som verste badstuen jo. Og de sa at pga at vi var i byen kunne de ikke skru paa alle airconditionanleggene... bullshit.
Vel, i natt reiser vi kl 00:30 0g da er det jo ikke saa varmt lenger saa det blir nok en mye mer behagelig opplevelse.
Vi har kost oss her i lille gudsforlatte landsbyen vaar med det sjarmerende navn Villasabariego de Uzieza. Det siste ordet SKAL uttales med lespelyder paa begge z'ene! Höres rart ut men det er altsaa riktig! PRÖV!!
Vi har vaert paa "storbyvistitter" til baade Burgos og Santander! Sistnevnte skulle jeg gjerne dratt tilbake til med fet lommebok for aa pröve et stort antall moderne og kule tapasbarer. Det krydde av dem:)

Marcus og Adrià har kost seg med besteforeldrene og vi har faatt avlastning. Vi har hatt noen av vaare beste og lengste sovenetter her paa lenge = etterlengtet.
Jeg innser stadig vekk hvor utrolig priviligert Catalunya er i forhold til resten av Spania. Det er et mye större utvalg og de setter saa mye mer pris paa estetikk. Men alt har sin sjarm og jeg önsker en dag aa krysse dette land fra öst til vest paa den berömte pilgrimsruten. Hver gang vi er i Carrion ser vi sletne pilgrimer med plaster paa haelene... Jeg kan ikke hjelpe for aa önske meg i deres sko selv hvor vondt det ser ut! Tror det er en STOR opplevelse:)

Vel, snakkes mer i morgen! Staar et par mail paa programmet her!
Ha en super dag videre!


2 kommentarer:

Marie sa...

Hei!
Lenge siden sist! Jeg slet litt med internetten min, men er endelig tilbake! :) Saa fint at dere har kost dere paa ferie! Og at dere kommer utsovet hjem! Ikke som forrige tur...
Her har sommeren kommet allerede, vi har hatt ca 30'C denne uka, og varmere skal det bli! Puh!
God tur hjem!

Klem Marie

Vigdis sa...

Høares ut som en kjempeferie. Her har prinsessa nettopp blitt avvent amming på natten, så jeg har også sovet mer enn vanlig. I natt sov hun fra 20 til 07:20. Såååå braa! Kjempestolt (og uthvilt) mamma nå..

Apropos mamma, så har jeg endelig somlet meg til å kjøpe bladet. Fin sak om mammablogging der. Og artig å lese om en jeg "kjenner".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails