mandag 31. august 2009

Jeg en fisk??

Ettersom vi har en sta liten helt her hjemme som stadig vekk tror han kan gjöre som han vil (!) maa jeg av og til ta meg en prat med han... Da forteller jeg at det tross alt er mamma og pappa som bestemmer her hjemme og at han maa lye sine foreldre. Da faar jeg til svar at "nei, jeg er 3 aar og jeg er kongen og du er en fisk...!"
Haha, jeg maa jo le av hans herlige kommentarer!

Naa er det husfiks paa agendaen, det er kjölekskapet som faar seg en runde i dag. Har til og med smakt paa Baileys her paa morgenen bare for aa konstatere at den fortsatt faar staa i kjöleskapet. Var redd den hadde surnet, men neida. Kanskje holder den til bursdagen min? Hadde jo vaert bra:)
Etterpaa skal vi vir treffe venner og spille sandvolley paa treningsklubben! DET var jammen lenge siden jeg har spilt. Da blir det vel saare haandledd resten av dagen da tenker jeg.

Salva og A er ute og handler skoleboken (!) som Marcus skal ha dette aaret. Det er vel mest jeg som er spent paa den. Marcus er ikke en smule interessert i aa starte skolen... Han sier han bare skal vaere hjemme med mamma, for paa skolen er det visst drager og store lastebiler som det kommer röyk utav... og DET er faktisk skumle greier for de som ikke visste det.
Haha! Haaper han faar litt mer int etterhvert som det naermer seg skolestart:)
Tenk, lille skrutt skal begynne paa skolen... jeg kan jo ikke tro det er sant.

3 kommentarer:

Ellen sa...

Hahaha, en fisk? Morsomt når de klarer å komme med sånne festligheter. Det går jo ikke an å la være å le da :)
Jeg har begynnt å jobbe igjen og det er jammen litt uvant. Det fører blant annet til at jeg blir altfor dårlig på å kommentere her hos deg, men jeg leser altså ;) Ha en fiiin uke! Klem Ellen

Bine sa...

For noen herlige kommentarer! Kan begynne å lure på hvor de får ting fra, hehehe! ;)

Vigdis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails