onsdag 12. august 2009

Babanyummie!

Adrià er i full gang med fruktspising (i tillegg til salte sandkorn!). Har nettopp gitt han banan iblandet litt morsmelk og han kunne visst ikke faa nok av det! Tilsammen tror jeg han har spist 3/4 banan! Ikke verst til aa vaere nybegynner.
Marcus skulle absolutt mate og det klarte han bra. Han tok tak med ene haanden i pannen til A slik at hodet kom i litt saann bakorverlendt posisjon, saa sa han "obra la boca" (aapne munnen) og saa var det bare aa styre skeien rett inn i gapet:) Flinkisen;)
Men det ble jo litt styrete og litt mye bananskvis rundt omkring saa mamma maatte ta over styringen... Da ble M sur. " Jeg er sur paa deg mamma" sa han og gav meg DEN sure looken...
Hehe! Han er en gutt med meninger, det er sikkert og visst! Og det syns vi er BRA!Adrià blir matet av bigbrother:)
Et stykk sur storebror... Da kommer det visst spyttbobler ut av munnen. Ikke verst;)Naa har jeg nettopp snakket med en kontakt jeg har her i Banyoles som jobber paa lab i Girona! Hun var positiv og bad meg levere 2 cv'er til henne i ettermiddag saa tar hun dem med paa jobb i morgen. Alltid en fordel aa kjenne folk som eventuelt kan legge inn et godt ord for seg;)


2 kommentarer:

Guro sa...

Hihi, det var et stk fornærmet blikk ja:) Lærer jammen meg litt spansk av å lese bloggen din jeg. Kom gjerne med flere spanske setninger! :) Har alltid hatt lyst til å lære språket, men det gikk mildt tatt helt skeis å prøve å lære det av en cd...

Bine sa...

Gratulerer med banan-premiere, artig at det ble så populært..for alle, hehe! Kjekt med litt bekjentskap som kan hjelpe en litt frem her i verden, lykke til ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails