fredag 9. oktober 2009

Ansiktslöftning...

En liten fredagshilsen her för vi tar helgen:) Saa deilig med laaaangfri. Mandag er det fridag her i Catalunya da det er den dagen for noen hundre aar siden at Colombus oppdaget Amerika, og DET maa jo feires;)
Er paa bibloteket naa og har forgjeves prövd aa gi min blogg en ansiktslöftning... Det er VANSKELIG for en som ikke er saa teknisk som meg... Eller kanksje det bare er blogspot som er litt enkel og ikke har saa mange kule lösninger som for eks blogg.no? Jeg vet ikke men blir litt lei av aa söke paa ditten og datten og da kommer det opp bare lösninger for blogg.no. Skulle gjerne faatt inn en litt mer spennende font. Fant en fin en her som heter Journal, men skjönner ikke hvordan jeg skal importere den til blogspot. Noen som har peiling?

2 kommentarer:

Vigdis sa...

http://www.joridkvam.com/2009/04/hvordan-legge-til-signatur-skefelt.html

Sjekk denne ;)

Visste du forresten at Colombusstatuen i enden av Las Ramblas overhodet ikke peker mot amerika?

Tove sa...

Dersom du prøvar å laste ned Windows Live Writer frå internett, gratis, så kan du blogge der. Det er mykje enklare enn å lage innlegget på blogspot. Går raskare å overføre bileter, i tillegg får du maaaange skrifttypar å velje mellom. Dersom du vil bytte bakgrunn kan du laste ned gratis frå m.a. www.thecutestblogontheblock.com

Lukke til....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails