fredag 23. oktober 2009

Don Marcus


Dette var Marcus i gaar för han skulle treffe damen sin, Xenia:)
Nyvasket og godluktende! Vi stakk alle ut paa kafé for aa treffe Xenia + höygravide mammen og saa pappaen da som faktisk hadde bursdag i gaar:)
Naa har vi nettopp faatt höre her paa morgenkvisten at Xenia mest sannsynlig blir storesöster I DAG ettersom riene startet i natt:) 3 uker för tiden..!
Vi sender vaare varmeste tanker til Helena som sikkert har det litt vondt i skrivende stund. Men SNART er det over og da har du verdens beste baby i dine hender!
Aa, födsler er jo saa vakre... Jeg blir helt nostalgisk her. Min siste födsel var jo bare PERFEKT og jeg skulle faktisk gjerne gjöre det om igjen!

4 kommentarer:

Heidi sa...

FOR en vakker liten herremann!♥ Jeg tenkte med en gang "som han ligner mammaen sin" ut fra bilder jeg har sett før, men så ser jeg på bildet i høyre kolonne av deg og pappaen og ser at han ligner veldig på ham også. Jaja, uansett, så er han helt nydelig!

Spennende med vennebaby, krysser fingrene for at hun får en opplevelse som deg og at alt er vel!

Ha en flott fredag! Klem H

Eivor sa...

Helt til å spise opp !!!!
Ha en fin helg - og håper vœret holder ......

mona sa...

Herlig!! En skikkelig sjarmør :)

Mariann sa...

Don Marcus er jo bare helt rå da :-) Skikkelig bedårer du har fått deg der!!! Syns jeg er ganske flink selv om dagen. Har ganske mye energi om dagen, så utnytter det fullt ut, jeg må bare prøve å hvile mellom slagene så jeg ikke går på en smell... men tror det skal gå fint. Nå skal jeg hale meg ut av sofaen for vi skal ut på Kolbotn og hente Emilie samt møte mamma og sambo´n i huset.. og så blir det kaffe og kaker hos svigers etter det. Ble veldig sent på fest igår, men det er en evighet siden jeg har hatt det såååååå moro :-) jeg smiler ennå. Ønsker deg en deilig søndag Heidi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails