tirsdag 27. oktober 2009

Styrketrening.

Adrià paa lekeplassen i gaar. Maatte faa litt hjelp til aa komme opp, men ble staaende en stund slik hengende over stangen. Ser jo paa foten der nede til höyre at han ikke er helt stabil da, men över hver dag og blir sterkere og sterkere for hver dag som gaar. Merker at han vil vaere som storebror. Han er nok litt mer utaalmodig enn Marcus var ja. Skjönner jo at det er lett aa bli utaalmodig naar han ser hvordan M svinser rundt her, hopper og danser og löper omkring.

Naa har jeg vaert utrolig effektiv her. Lunchen (fransk grönnsaksrett) staar allerede klar til aa gaa i ovnen. A sover ute (det er IKKE vanlig her...!) paa balkongen og straks skal M hentes hjem fra skolen! Vi har en fin dag:)

Haaper dere ogsaa nyter dagen!

2 kommentarer:

Heidi sa...

Utrolig deilige bilder (både dette og i det forrige innlegget). Sol som lyser opp alt og varmer.. Tenk at guttene kan gå i genser ennå? Ja, det blir vel høst hos dere også, men det ligner ikke på vår høst. Og han skospiseren din er jo bare helt nydelig vakker!♥
Tenker dere på å flytte tilbake til Norge og Bergen en dag? Ha en fin dag! Klem

Mariann sa...

Takk for hyggelige ord (som alltid)..nå har jeg fått slappet av litt og tar nok et par dager til med ro, så forhåpentligvis er jeg back on track til helgen. Det har vært noen uker nå med god energi og da har jeg lett for å kjøre på litt for hardt. Men det er jo moro også da.... HVordan går det med jobbsøkingen? KLEM til deg og de ultrasøte gutta dine.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails