lørdag 10. oktober 2009

En uvanlig dag i Banyoles!Nei, det har ikke vaert en helt vanlig dag i Banyoles. Det er nemlig middelalderdager + alver og orker og monsterdager! Saa naa faller alt i grus som vi har sagt om at monstre og alver etc bare finnes i bökene og i historiene.
Hmm, ikke lett for en 3-aaring aa skjönne at det bare er paa tull naar han möter paa slikt kledde mennesker i gatene...

Det har ogsaa vaert teater utendörs hvor de har tatt for seg legenden om dragen i innsjöen i Banyoles. Marcus stod med store öyne og fulgte med men haanden hans hadde tatt jerngrepet om min t-shirt! Han var nok mektig imponert. Det var langhaara menn som slaass med klubber og sverd, og dragen ulte inni fra hulen sin og av og til kom det baade röyk og flammer ut av hulen...
Haaper ikke det blir problemer med nattesövnen i natt, hehe.


Mannen til venstre i bildet er skuespiller altsaa! Det er ikke slik vanlige folk ser ut i Banyoles, bare saa det er sagt:)

1 kommentar:

Lindmussen sa...

Ååå sceary spør du meg! Jona hadde desidert fått mareritt. Om dagen synger han gruuusomme gabriel (fra Sabeltann) og digger alt som har med Sabeltann å gjøre - men om natta dukker det opp mareritt. Og nå har han til og med begynt med nattlys som han ikke trang å ha på før... Merkelig hvordan mareritt plutselig begynner.
Gikk det fint med M den natta da?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails