torsdag 8. oktober 2009

Törke stöv av mamma.

Marcus har saa mye paa hjertet om dagen og forklarer i det vide og brede om ditten og datten. Men skulle önske han kunne forklare litt mer om hva som egentlig foregaar paa skolen... Kanskje er det Banyoles' svar paa Hogwarts (den skolen til Harry Potter) for det virker aa vaere verste hemmelighetskremmeriet de holder paa med der.. Naar jeg spör hva de har drevet med trekker han paa skuldrene og svarer vet ikke, mamma...! Hmm, maa ta meg en prat med fröken tror jeg.

I morges da vi laa i sengen kom M inn og begynte med noe som kunne minne om massage paa skuldrene mine. Jeg spurte hva han holdt paa med og svarer "jeg törker stöv av deg mamma...!"
Ja, saa naa har jeg altsaa blitt saa gammel at det har begynt aa vokse stöv paa meg gitt:)

Forresten, da jeg var i Madrid kjöpte svigers en babyfeeder til Adrià og vi kunne vel ikke faatt noe mer genialt i gave. Gutten suger jo frukt til den store gullmedalje om dagen. Og ikke bare det, men han kan sitte og vaere opptatt av denne dingsen i sikkert 15 min. Det er jo mye bedre aa suge paa denne enn alle blader, sko og kabler han har vaert oppslukt av i det siste;)

4 kommentarer:

Marie sa...

Hahaha, stoevete! Saa soett! :)
En saann Feeder brukte Zara ogsaa, og den var kjempegrei aa ha isbiter i paa VARME dager!
Snakker Marcus baade norsk og spansk?

Inger-Lise sa...

Sånn Feeder har vi også. Storebror skjønte aldri helt vitsen med den, men lillebror digger den. Alt fra potet til plomme er like populært i nettet!
Virker som om du hadde en herlig tur til Madrid. Det er en by jeg gjerne skulle vært i. :-)

mona sa...

En sånn feeder har jeg tenkt på å kjøpe. Tror jammen at jeg skal gjøre det asap :)

Lindmussen sa...

Jepp - den er genial. Har en sånn vi også. Men sliter med å få den rein etter banan på menyen! Og det som er sååå godt!!!

Huff og huff - du for forklare ham at det er mer støv på møbler så kanskje du får litt hjelp i huset! For du er jo IKKE gammel og støvete!!!

Klemmis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails