fredag 2. oktober 2009

Helg og snart Madridtur:)

Fredag og jeg er ferdig med dagens lille undervisningsjobb:) Merker jentene begynner aa bli litt varmere i tröyen naa og det betyr at det er litt mindre konsentrasjon og disiplin, men jeg syns da fremdeles de er ganske saa greie aa ha med aa gjöre.
I morgen drar jeg altsaa til Madrid og gleder meg vel like mye som Marcus gledet seg til aa bli 3 aar:)
Det blir en kort tur; lördag kveld til mandag morgen, men jeg skal virkelig utnytte tiden max! Det blir jenteprat og vindrikking samt tapas til den store gullmedalje, hehe! Og jeg skal forsöke aa koble fra tanker paa familien (selv om det sikkert blir vanskelig...).
Har ikke lest et fnugg om byen jeg skal besöke for förste gang... Men saa satser jeg paa aa reise dit som ordentlig turist en gang i snarlig fremtid med Salva. Denne gang er det jo hovedsklig aa treffe jentene som staar i fokus.
Ha en super fredag og start paa helg:)

6 kommentarer:

Heidi sa...

Ja, skjønner du gleder deg nå! En sånn jentetur er skikkelig påfyll! Håper du koser deg masse og klarer å legge hverdags"kjas" bak deg litt. Selv om du helt sikkert koemmer til å savne guttene dine, er dette DIN helg:) Lykke til med pakking og oppladning i kveld - og god tur i morgen! Klem

Mariann sa...

Riktig god helg og riktig god tur... det kommer nok til å bli en kanonhelg :-) Det er koselig å tenke på familien da....så lenge du vet at alle har det bra og at du slipper noen annet enn å lene deg tilbake og sippe til litt cava og smaske på tapas.... Ahhhh, kooooos deg.

Elm sa...

Hå en riktig god tur og kos deg masse - tenker du ville komme hjem litt trøtt, men med masse ny inspirasjon og glede.

mona sa...

Du må ha en riktig god tur! Kos deg masse nå. Gleder meg til å høre om hvor fint du har hatt det ;)

Guro sa...

God tur, og kos seg masse masse! :)

Vigdis sa...

God tur, og kos deg masse masse. Denne turen unner jeg deg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails