torsdag 17. juni 2010

Dobbel bursdagsfeiring

Her i familien driver vi med ökonomisering hva gjelder bursdagsfeiringer. Baade tante og onkel til barna har bursdag samme dag; nettopp i dag! Og de er begge Salvas storesösken.
De er ikke de store selskapslövene og bryr seg egentlig katten om det feires eller ikke. Men der maa jeg bare faa lov aa ha en finger med i spillet... Jeg syns ikke bursdager skal forbigaas i stillhet.
Saa da tok jeg likesaagodt saken i egne hender og inviterte hele gjengen over til mexicansk aften hos oss. Göy for ungene at slike dager feires syns jeg. Vi er jo tross alt ikke Jehovas vitner noen av oss;)

Og de var overrasket over HVOR godt det var med pitabröd og mexicansk fyll. Hmm, vitner om hvor stolte spanjoler er over sitt cuisine... De gaar knapt over landegrensen hva gjelder eksperimentering paa kjökkenet...! Ungene lekte finfint og Adrià SKAL leke med store gutta.
Han oppviste nesten litt stereotyp oppförsel paa slutten her. Da virret han rundt i ring med en bil i haanden og lagde höye lyder og minnet meg litt om forskningsmusene paa Karolinska sjukhuset;) Ikke at de virret rundt med biler i haanden altsaa, men rundt i ring löp de stadig vekk.
Stakkars, han var jo saa trött og det var nok bare for aa holde seg vaaken at han holdt paa slik.

Jeg er saa slöv paa bilder om dagen. Syns det ikke passer saa godt aa virre rundt med kameraet hele tiden. Saa lite bilder herfra om dagen. Fölger altsaa ikke helt etiketten for en god blogg, men skitt au.

Update: Glemte aa si at selskapsleken var aa se hvem som kunne sitte lengst i lotusstilling oppaa fitballen med klatrehjelm paa hodet...

3 kommentarer:

Mammadamen sa...

Takk for veldig fin kommentar på bloggen. Ble glad for å høre det:-)

Jeg ønsker deg en super helg! Her i Oslo regner det nå. Litt kjedelig for jeg skal i bryllup i morgen, men ferie blir det jo uansett!! Pita med meksikansk fyll høres forresten strålende ut, spør du meg:-)

Stor klem fra Mammadamen

Tonemor Lindmussen sa...

Så koselig du inviterte til dobbeltbursdag! Og festlig at du inviterte spanjolene til mexikansk. Ja de er nok ikke så gode på andre nasjonaliteter's mat siden de har så deilig kjøkken selv... Men forandring fryder synes jo vi her i nord da..

God helg til deg og dine!

ELIN sa...

Hei, så koselig blogg du har. Første gang jeg er her inne, men følger deg gjerne videre. Jeg er veldig glad i Spania, og har akkurat kommet hjem fra en jentetur til Barcelona, og nå er søstra mi på tur der med familien sin. Ønsker deg en riktig god helg. Blogghilsen fra Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails