tirsdag 29. juni 2010

Skyggelek

Det er moro aa leke med skygger.
Jeg ble inspirert av flamenc-konserten jeg var paa forrige uke. Det var en helt nydelig lyssetting som kastet de vakreste skygger paa et lerret paa scenen bak sangerinnen.

I morges hadde jeg goood tid til aa leke med skygger her paa kontoret. Adrià vaaknet nemlig altfor tidlig for min smak, but what can you do? Det er jo bare aa staa opp og nyte det beste selskap og at solen skinner.

Her er resultatet av dagens skyggelek!

3 kommentarer:

ELIN sa...

Riktig lyssetting kan gi mange variasjoner. Moro med skyggelek :)Ha en flott dag, og håper du får sove litt lenger i morgen. Klemmer fra Elin

Mamma4 sa...

Hei :)
Kan bli mange stilige fotomotiv av slik skyggelek.
Så lek og knips ivei:)
Håper du og dine har det fint .

Ble nettopp sykemeldt ut uka pga forkjølelseog bihulebetennelse.
Gøy i varmen.Men det går snart over og fra neste uke er det 4 ukers ferie:)

Inger-Lise sa...

Så kult skyggebilde!! Kunne blitt et kult bilde å forstørre og henge opp det der!! :)
Så kjekt at dere får til litt norges ferie, det blir sikkert gøy for store og små. Selv har vi kjørt tvers igjennom tyskland til svigers i sveits og nyter litt varmere sommer enn vi hadde hjemme da vi dro. Men 34 grader kan bli litt vel varmt for små gutter som ikke er vant med det. Så jeg har plukket opp litt tips fra deg og innført siesta!! :) Lauritz sover jo fortsatt på dagen til vanlig men Kasper pleier ikke det, og det fungerer veldig bra for humør og form på begge to så langt. :)
Nå skal jeg logge meg av nettet, for vi skal ut å finne en lekeplass så søte små kan leke fra seg litt! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails