torsdag 24. juni 2010

Natthilsen!

Da var vi tilbake... Sent ble det og jeg lurte spent paa om min svigermor hadde "kubbet" paa sofaen. Men neida, der satt hun ved spisebordet og vred sine hjerneceller i jakten paa siste nummerene i sin sudoku... Herlige svigermor:)

Vi har hatt det helt topp! Kylling i vinsaus og salat med quinoa (kornslag fra Sör-amerika).
Vin og masse herlig prat.
Middagen ble inntatt paa en herlig takterasse midt i Figueres by, omgitt av middelhavsurter og et par eiketraer plantet i store potter!
Og lille Baiau som seg gjennom hele seansen. Med feber og greier.

Her smeller fyrverkeri og petardos i nabolaget.... Fyrverkeri paa nyttaar er ikke vanlig her, men til st.hans, DA smeller det.

Ha en god natt!

4 kommentarer:

marita sa...

Så kjekt at dere fikk ei koslig st.hans feiring. Her har det ikkje skjedd noe som helst, såg eit lite bål i det fjerne, det var det einaste. Skulle heller vert i Spania med fyrverkeriet, det høres fantastisk ut :)

ELIN sa...

Høres ut som dere hadde en veldig hyggelig Sankthansfeiring. Håper feberen går over, og at dere får noen flotte feriedager. Klemmer fra Elin

mariann s sa...

Hørtes ut som en herlig st.hansfeiring... Her var det strålende vær men det ble ingen feiring. Vi koste oss hjemme med god mat og masse kos oss 3, deilig. Var invitert på en greie i Sofienbergparken med noen venner, men ting er ikke så enkelt når man har barn.... Håper dere har det fint idag også. Stor klem.

Tonemor Lindmussen sa...

Deilig med litt voksen middag av og til.. Senke skuldrene og ikke spise i racer fart mens man mater barn...eller passer på eller redder et glass som holder på å velte...noen middager altså!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails