fredag 25. juni 2010

Barn og musikk er livet:)

I dag hadde Salva litt planer paa egen haand. Dvs etterarbeid etter at artikkelen hans ble trykket i Mammalian Biology i gaar! Stolt er jeg over han!

Saa da hadde jeg ungene for meg selv. Vi bestemte oss for aa dra til hagesenteret hvor de har baade hoppeslott, husker, slynger og annet morro for familier som IKKE skal handle, men bare vil komme for aa ha det litt moro;) Akkurat som oss og MANGE andre barnefamilys her i Banyoles, hehe!Etter en svett lekestund bar det hjem og rett ned til bassenget vi har i hagen. Det er fremdeles friskt, selv for en datter av en isbader... Mine barn holdt seg paa god avstand fra bassenget og da slapp jo jeg aa bli blaafrossen. Det ender jo alltid med at JEG maa vaere den som er I vannet mens de hopper fra kanten.
Men i dag var det morsommere aa leke/bi kjent med det rare fenomenet BADERING paa land.
Helt OK for meg.Naa venter jeg bare paa at klokken skal bli 24. Saa skal jeg snike meg ned til Banyoles' middeladermur hvor de holder gratiskonsert. Det er (a)phonica som raar igjen. Den aarlige musikkfestivalen her i bygden. Öl og flamenc blir ingredienser denne natten!

Ha en musikalsk sommerkveld:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

hei Heidi
jeg skal jobbe for broren min som driver Narvesen på Akershus sentralsykehus - veldig gøy syns jeg som syns det er gøy å være kundevennlig og en morsom forandring på hva jeg pleier å gjøre - jeg kvier meg bare for spillemaskinen, som jeg ikke lærte meg i fjor...
Ha en fin sommer du også Heidi - så får vi se å ses til høsten!!

Lykkeliten sa...

For noen herlige små barn du har=)
Lo godt av innlegget lengre nede her, da de badet i bideet;-P
Må være deilig å bo i spania, har drømt mange ganger om det;)

Ha en strålende helg!

Eivor sa...

Ser ut som om tørrbading er tingen ! Unger er bare deilige. Brødet ble knallgodt. Veldig vanskelig å skjœre, men det skulle ikke så mange skivene til før vi ble mette. Skal lage et nytt i dag, og da skal jeg prøve med litt varmere vann. Takk for tipset !

Tonemor Lindmussen sa...

Det hørtes morsomt ut med konsert og flamenco - var det bra? Du er heldig som bor et sted det skjer litt og det er deilig og varmt i været. Jeg synes også at det altid er så mye lekeplasser og aktiviteter tilrettelagt for barn i Spania - stor forskjell fra Norge.
Kose deg masse i deilige dager fremover. Og grattis med mannen - flink han er!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails