fredag 11. juni 2010

Nasjonal yogakonferanse i Banyoles

Ja, det er nettopp det det er. Hele helgen. Gratis workshops og prövetimer til gud og hver mann. Og masse alternativ mat. Til og med yoga for barn.
Jeg har vaert paa en time power yoga i ettermiddag. Det var ikke like intensivt som da jeg gikk kurs, men dog en bra repetisjon. Timen ble ledet av en litt korpulent Jesus-figur (haha) som gikk mellom oss, vi var nok 200 pers, og bad oss föle kontakt med jorden og kjenne fölelsene i forandring. Det er fascinerende med yoga. Jeg har lyst aa ta tak i det igjen. Det gjorde meg saa godt da jeg holdt paa med det for et par aar siden.

I morgen tror jeg at jeg og Maria skal stikke bort en tur igjen. Hun er bare gravid med 4.barnet saa klart hun stiller til litt yoga;)

I skrivende stund gaar Salva rundt her med pizza i haanden og pröver aa lokalisere en tikkende bombe. Det sier pip,pip hele tiden og vi finner ikke ut hva det er! Superirriterende. Aa, disse lekene med batterier... Tror de klikker naar de synger paa siste verset.

Ellers har kvelden vaert fin. Jeg og Marcus tok en tur paa sykkel for aa handle inn til pizzamekking. Vi lager hjemmelaget pizza paa fredager. Med tunfisk, lök og svarte oliven. Og topper med mozarella.

Jeg er ganske trött i kveld og kanskje enda mer etter yogaen. Skal vedkjenne at jeg neeesten var over haugen (eller drömmeland...) da vi drev med avslapningen til slutt. Jeg kunne sikkert ha sovnet med 200 pers rundt meg. Jeg er kjent for aa kunne sovne hvor som helst!

Har dere en fin kveld?

5 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlig da, en yogakonferanse:-)
Det hørtes spennende ut!!
Og så morsomt med alle spm du fikk herom dagen:-) De tror nesten vi kommer fra andre siden av verden, hehe...

Ha en flott yogahelg!!
Klem fra størstepia

PS: takk for alle herlige og flotte kommentarer hos meg:-)!!!

Eivor sa...

Jeg har prøvd masse forskjellig, men aldri yoga. Har alltid hatt inntrykk av at det er altfor slow motion for meg - og som du sier godt hvis du skal slappe av. Ellers må jeg bare innrømme at jeg er veldig misunnelig på de som kan sove hvorsom helst hvatidsomhelst - for det kan ikke jeg. Så kanskje yoga er veien dit ..... ?

Mamma4 sa...

Hei :) Hvordan står det til med deg og dine?
Yoga er ikke det jeg har prøvd mest.Men har vært med på Body Balance og det er jo en likhet der.Krevende selv om det ser LETT ut.

Mammadamen sa...

Høres ut som en spennende konferanse du har vært på!

Jeg har hatt en deilig helg med varierende aktiviteter:-) Nå skal vi snart ut på tur, vi venter bare på at lille prinsen skal våkne.

Ønsker deg en super søndag!

Klem Mammadamen

mammaKine sa...

Yogokonferanse hørtes spennende ut!
Fin blogg :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails