torsdag 4. desember 2008

En bra treningsdag!

Har vaert superflink i dag og trent 2 ganger:) Var foerst paa svoemming, kraalte 750 m, det gikk superbra! Utrolig hvor lett og fin man foeler seg i vann! Selv med 7-8 kg ekstra paa kroppen lar det seg knapt merke i bassenget! Fin trening for gravide (minus siste mnd da pga infeksjonsfare...)
Deretter bar det til Fitness Integral og prenatal trening hos min venninne Kaisa! Vi gjorde 2 runder med styrketrening og noen strekkoevelser, type yoga. Veldig bra! Er sliiiiiten naa... Blir ikke mange gjentakelser av denne maratondagen fremover. Gikk bare paa svoemmingen for aa utnytte en billett vi hadde kjoept billig og som vi begge (jeg og Salva) kunne gaa inn paa sammen.

Har ogsaa vaert paa castellano-kurs i ettermiddag. I dag maatte vi skrive ned en oppskrift fra vaart respektive hjemland. Jeg valgte faarikaal og gikk derfra med vann i munnen... Var saa lenge siden jeg har spist det, og det er jo saa godt. Eneste minuset er at huset lukter ille i to dager etterpaa!
Lagde deilige pannekaker til kvelds! Salva digger dem med ost og skinke paa! Jeg for min del ser alltid mest frem til "dessertpannekaken" med Nutella:) Snadder! Sparte litt roere til i morgen, saa kan Marcus faa litt fredagskos paa kvelden! Det fortjener han, gullgutten vaar.

Fatima sa i dag at han er en saa fin liten gutt og at han har gjennomgaatt en helt utrolig forandring siden i fjor. Da var han saa mye mer avhenging av en voksen ved siden av seg i barnehagen, var mer utrygg og kunne lett begynne aa graate dersom de byttet rom etc... Men i aar er han som en helt ny gutt. Saa selvstendig og sosial. Og saa har han begynt aa prate saa masse! Det er utrolig moro:) Han vil hele tiden forklare oss saker og ting, og gjoer det med masse iver. Det er jo ikke alltid saa enkelt aa forstaa ALT, men vi legger godviljen til for aa forstaa saa mye som mulig! Det er en utfordring med flere spraak paa en gang saaklart.

Straks paa vei i seng... I morgen skal jeg forresten ha foerste konversasjonstime i engelsk med en kar som ville forbedre sitt nivaa. Blir spennende aa se om det blir et bra moete. Har ikke laget noe opplegg for imorgen, men blir nok mest prating for aa bli litt kjent og deretter for aa kartlegge hans behov.
God natt alle sammen og droem soett:)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails