onsdag 3. desember 2008

Piratfrokost!


Marcus er i pirathumoer om dagen! Han ville ha paa seg skjerfet til frokosten siden jeg serverte "piratgroet", hehe! Moroklumpen:)
Han hadde en liten krangel med barnehagetanten i dag ettersom han helst ville drikke juicen sin foer han spiste skiven sin... De er ganske strenge paa dette i barnehagen at de maa spise foerst, ellers fylles magen opp med drikke og da blir det mindre plass til mat. Han hadde nektet aa spise, og ble sittende en stund aa se paa de andre foer han kom paa bedre tanker. Da Fatima spurte han igjen om han ville spise skiven foerst hadde han sagt ja og gjort som han hadde faatt beskjed om!
Han er en bestemt liten krabat som det gjelder aa faa "kustus" paa! Han faar laere seg aa lye ordre,
det er utrolig viktig naa som de er smaa. Er vi slappe paa det naa faar vi nok svi senere...

Selv har jeg vaert paa Catalankurs i kveld, hadde ikke LITT lyst engang (selv etter ferien!), men maa innroemme at det ikke var saa ille iallefall. Gikk hjem med mer motivasjon enn jeg kom. Og det er jammen godt siden det naermer seg eksamenstider...!
Har generelt hatt en veldig bra dag, det var min tur aa hente/bringe gullet til/fra barnehage + shopping og eventuelle huslige sysler. Har fatt gjort endel og kost masse med Marcus!
Han la seg forresten 20:00 i dag, joho. Virker aa funke bra med den nye rutinen:)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails