lørdag 6. desember 2008

"Friday night fever"


Uff, Marcus var skikkelig daarlig i gaar med halsbetennelse (dvs betente mandler) som vi fikk konstatert av legen og hoy feber... Har aldri vaert med om at han har hatt saa hoy feber foer, men utpaa kvelden i gaar naadde han opp i 40,3... Scary. Han var en helt annen gutt, laa helt paralysert her paa sofaen og var knallroed i kinn og brennhet paa kroppen. Jeg var alene med han ettersom Salva gikk i en 30-aarsdasg som vi begge var invitert i. Det var saaklart helt greit inntil feberen steg over 40 grader og jeg ble litt raadvill. Han kom sporenstriks hjem etter vaar tlf- samtale og hjalp bra til. Salvas far kom over ogsaa ettersom han hadde misforstatt tlf-samtalen med Salva og trodde M hadde 43 i feber (istedenfor 40,3)!! Da hadde han nok ikke vaert helt i live, nei...
Etter den andre stikkpillen med paracetamol gikk heldigvis feberen ned til 38 og det var en temperatur som han klarte aa sovne med. Vi sovnet alle 3 i vaar seng ettersom vi ville ha han litt under oppsyn. Har hoert skrekkhistorier om feberkramper og lignende foer og ville ikke risikere aa oppleve noe saant selv.
Denne morgen er han en helt annen. Har saaklart ikke hatt mye matlyst, men prater og vil leke litt forsiktig. Saa det er en god forbedring:)

Naa skal det spises god frokost med "napolitana" (en liten sjokoladesoet croissant)!
Ha en riktig fin loerdag!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails