fredag 25. desember 2009

Bagasjen er kommet:)

Da er bagasjen kommet! Den kom allerede i gaar til Flesland men pga alt kaos kom den altsaa ikke til oss før i dag. Men egentlig var det helt ok aa ikke måtte ha på seg klær som strammet paa selveste julaften!
I dag har vi vært i akebakken igjen og det er bare så moro! M slenger seg av akebrettet når det går for fort, og ellers sitter han på til enden av akebakken! Og hviner av lykke:)
Vi er også så lykkelige her nå!

I dag har vi spist lutefisk. Ikke hjemmelaget denne gang, men fremdeles veldig god.
Nå skal vi på bursdagsfest til min bestevenninne som fyller 32 fantastiske år i dag. Vi har vært bestevenner siden vi var 8 og hun er verdens beste Siw!

Så det var godt bagasjen kom slik at vi fikk "stilet" oss litt!

Ha en fortsatt strålende jul alle sammen!


3 kommentarer:

DUNNISMoR sa...

Så bra! Skikkeleg kjedeleg med bagasje som er på avvegar...spesielt når det er jul.
Er så fint med snø no i jula...akkurat no snøar det tett ute...det ser du sikkert:)
Har ikkje vorte meir aking på meg sidan forrige helg, men får håpe snøen vert liggande ei stund, slik at eg får ake når dei to eldste kjem attende frå faren.
I dag vert det restemiddag på oss...hadde så mykje pinnekjøt til overs. Lutafisk er eg ikkje spesielt glad i, likte det i alle høve ikkje då eg var lita, er kanskje noko ein må lære seg å like...
Ha ei fin romjul!

Mariann sa...

Velkommen hjem til Norge Heidi... og så fint at dere også fikk snø der over fjellene :-) Her i Oslo er det helt kaos idag. Kjetil brukte lang tid på å spa ut bilen idag, og tipper han brukte laaang tid på å spa seg fram til døra på huset idag også. Han er der ute og fikser litt, mens jeg er hjemme med Emilie. Ingen barnevakter tilgjengelige idag. Hun er blitt litt av en håndfull om dagen, det merker vel du på A også. Herregud, nå kan jeg ikke slippe henne med øynene et sekund uten at hun river ned noe, putter noe i munnen, krabber der hun ikke skal osv.. men er jo moro også. Kos dere videre på Norgesferie. KLEM

Inger-Lise sa...

Heia. Velkommen til Norge. Håper det er like mye Winter Wonderland i Bergen som i Oslo. Kjedelig å miste bagasjen i selveste julen da, men bra den kom så fort!
Håper dere får en fin romjul med masse snø og deilig julemat og herlige julekaker! ;) Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails