onsdag 30. desember 2009

Bytur!
Det ble en bytur på vår siste dag i Bergen:) Adriansen ble hjemme med bestisene og hadde vist oppført seg mer enn fantastisk! Jeg er så glad for at mine foreldre fikk gulltid med han etter at han har vært litt skral med forkjølelse og med det veldig mammagal...
Det var en nydelig og kald dag. Det ble en liten gåtur før vi tok turen til byens beste Sushirestaurant Soho som hadde julestengt... Så da ble det til at vi tok oss en av byens beste pølser på 3-kronern!
Etterpå ble det feriens dyreste kaffe på nytt kaffested i byen, Kaffemisjonen! Med veldig hyggelig besøk av min gode venninne!
Nå har vi nettopp gaflet i oss herlig baccalao:) Og tynne, tynne pannekaker med blåbær og rømme til dessert. Mette og forsynte med andre ord. Nå står pakking på tapeten... det er med klumpen i halsen...
Mamma og jeg har allerede grått våre tårer...
Det er hardt å bo så langt fra hverandre. Spesielt når man har barnebarn som vokser og forandrer seg så fort.


5 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Så fine bilder! Høres ut som dere har hatt utrolig fine dager i Bergen! Skjønner at det er trist å dra igjen.... Håper det ikke er så lenge til neste gang dere kommer igjen, eller du får besøk hjemmefra. God tur hjem! Klem H
PS. Superkul lue du har laget:)

Vigdis sa...

Ser ut til at dere har kost dere masse i jula. Det har vi også, derfor lite blogging fra denne kanten :)
Tungt å bo langt hjemmefra ja, det tror jeg på :) Men det er da det er så fint å ha julen!

mona sa...

Huff, kjente jeg ble litt trist av å tenke på at dere skal reise igjen. Skjønner at det må være tungt å bo så langt unna familien. Håper det ikke blir lenge til dere ser hverandre igjen!
God tur hjem igjen! Ser jo ut til at dere har mange gode opplevelser å leve lenge på ;) Klem

Helene sa...

Det var så fint å se deg da du var på besøk på jobben, og lillegullet var bare så skjønnnnn.Hadde dessverre ikke så god tid til å vise deg rundt på det nye fine laboratoriet, men det tar vi neste gang du kommer.Håper det ikke blir så lenge til. Ha en god tur hjem. Godt nyttår til dere alle.
Klem Helene

siddisisalou sa...

Så kjekt at dere har en fin juleferie - og det er aldri kjekt å reise igjen. Kjenner godt den klumpen du snakker om - og det er vel noe vi må leve med vi som har valgt å bo vekke fra familien. Ønsker deg og dine et godt nytt år her fra Salou.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails