tirsdag 15. desember 2009

Status!

Her bakes det...kolastenger! Aa som jeg elsker sötsaker!
Hadde man kunnet leve av bare muffins og sötsaker... saa hadde jeg vel ikke sett ut!
Oppskriften finnes hos Tone!
Naa staar de i ovnen, Marcus slanger seg paa sofaen og ser Istid 3 ettersom han ikke er helt i form. Han har hostet og harket et par dager naa og i dag var han litt ekstra slapp i tillegg. Saa naa er det viktig aa ta det med ro.
Adrià har vaert paa helsestasjonen og blitt veid og maalt i dag. En lang gutt for alderen og vekten helt middels. Men han griper etter ting som om han skulle vaert litt eldre saa sykepleiern. Ikke rart da han faar saa mye stimuli av Marcus.
Han falt til og med ned fra kjökkenstolen i dag. Stakkars liten... Akkurat blitt bra fra blaamerket han hadde i pannen og jammen kom det ikke et nytt med en gang!

Hva driver dere med en tirsdagskveld da?3 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

De Kolastengene høre deilige ut, har sett flere som har bakt dem. Her i huset har vi foreløpig kun bakt pepperkaker, spørs om det blir med det. Alt blir litt amputert når jeg er syk, det er liksom ikke helt samme plan over ting;) Også må jeg le av nisseleken deres som du fortalte om i forrige innlegg. M høres helt herlig ut, og så snill da som tenker på de som ikke har det så bra. God, god gutt!♥ Kan tenke meg at dere gleder dere til å reise til Bergen snart. Ta med dere varmt tøy, det er visst meldt -10 grader på julaften! Klem H

mona sa...

God bedring til gutta! Hehe, stakkars Adrià. Huff, det er vel ikke lenge før vi begynner å få blåveiser her i gården også. Det er vel noe som hører med..
Den tallerkenhylla skal jeg forresten ha i spisestua :) Har tenkt tanken å ha en på barnerommet til bøker også. Vi får se om jeg kommmer over en billig og brukt hylle til en dag.

Guro sa...

Jeg har rullet bountykuler i kveld, herrlighet for et KLISS! Men gode blir de :)

Dakkars liten med blåmerke i panna, en liten tøffing du har. God bedring til storebror!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails