mandag 28. desember 2009

Og jul med din glede:)


Det er jo saa kjekt aa være hjemme og det som gjør det så fantastisk er at vi også får truffet så mange herlige venner:) Som jeg savner å ha dere rundt meg!
Vi flyr fra det ene besøket til det andre og ungene får nye venner og sosialiserer bra sammen. Det gleder oss foreldre for da blir det jo tid til litt voksenprat også! (så rart å endelig bruke å igjen forresten...!)

Salva og jeg har også rukket å slippe håret løs på fest 1.juledag for da fylte min bestis 32 år! Det ble sent hjemtur, kl var nok halv 5 før vi blundet på øyet, men det gikk utrolig bra "dagen derpå".

Så har vi også vært mye ute og akt, vet ærlig talt ikke hvem det har vært morsomst for; Salva, meg eller Marcus? Vi har værtfall hvint av glede hele gjengen, haha! Helt suverer akebakker i området der vi bor.
Nå er det en liten pust i bakken før vi får nytt besøk kl 17. Det er bare å følge med i svingene her:)
Julen ER en hektisk tid og vi er priviligerte som ikke behøver stå over grytene og koke fantastiske middager. All ære til mine foreldre som bruker timer og timer for at vi andre skal kunne nyyyte!
Bildene er fra julaften da vi sitter i lånte fjær pga bagasjen som ikke kom. Jeg har for store klær fra mamma og Salva fikk låne for kort bukse og skjorte av pappa! Men det var i grunnen helt ok å slippe stramme klær på julaften:)
Håper alle har en fantastisk romjulstid. Jeg syns selv dagene suser avgårde i rekordfart og før jeg vet ordet av det er vi tilbake i Spania...! Best å nyte som best man kan.

6 kommentarer:

Mariann sa...

borte bra men hjemme best. men noenganger må det være utrolig deilig å komme tilbake til gamle trakter å møte kjente og kjære.
og med dette nydelige vinterværet så må dere passe på å nyte godt i bakkene i dagene fremover.
hilsen mariann

Mariann sa...

Så herlig å se litt vinterbilder på din blogg ;-) ser og høres ut som dere koser dere glugg ihjel, må være deilig å bli litt skjemt bort tenker jeg. Nyyyyyyyyt de siste dagene kjære deg. KLEM

Bine sa...

Det må være utrolig herlig å være i Norge på juleferie, og jeg slenger meg med Mariann og synes det er artig å se litt vinterbilder på bloggen din :-) Det er godt å være sammen med familie og venner nå i jula, så dere får kose dere videre! (og nyt "å", hehe)

mona sa...

Det ser ut som dere har det helt supert! Godt å høre at dere koser dere :) Sikkert ekstra gøy å nyte vinterværet her hjemme når dere bor i Spania ellers i året.
Kos dere videre og nyt hvert sekund. Stor klem

Forever Love sa...

Hei!
Så kjekt dere har det, kan tenke meg det er stas for guttene med all snøen:)
Kos dere videre!
Klem Tonje♥

Fru Fly * Heidi sa...

Så herlige bilder! Og så utrolig vittig at du sitter på Søråshøgda!! Bildene i bloggen min er fra svigermors hus på Nordåshøgda i dag (som er rett overfor vårt, vi bor mellom Hop og Skjold). Det vil si at vi har vært noen 100 meter fra hverandre i dag da:) Hadde ikke dere hatt full rulle og jeg vært syk, hadde det jo vært veldig koselig å ta en kopp et sted. Men skjønner det at dagene flyr med alt dere skal rekke over. Høres ut som dere koser dere masse i hvert fall! Synes S det er kjekt også? Er folk flinke å snakke engelsk sånn at han får være med i samtalene? Eller skjønner han en del norsk? Det er jo viktig for at han også skal kose seg her og delta skikkelig!:) Kos dere masse! Klem H

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails