tirsdag 8. desember 2009

Pepperkakekirke

I dag har vi hatt vaart 2. juleverksted! I dag kom Salvas kusine og mann som er paa besök fra Valencia + Marcus' lille fetter Asis og co. Det ble ny runde med pepperkaker og lussekatter.
Og vi ville gjerne lage pepperkakehus eller kirke og var tom inne paa tanken aa lage skyskrapere (typ NYC med Central Park...)!



Det er vaar aller förste pepperkakekreasjon (!) og Salva syns jo dette var saa moro:) Altsaa har jeg oppnaadd aa faa mannen i huset i litt julestemning;)
Det er han og Bea som staar bak arkitekturen. Og jeg syns det ble ganske saa bra. Vinduene er tegnet paa, hehe! Vi satser paa aa IKKE spise kirken senere altsaa!
Dere ser ogsaa de söte smaa origamitraerne mine der. Det staar et par stykker oppaa hverandre, da gjör de litt mer utav seg.

Ellers har vi vaert paa fjelltur i dag i det fantastiske omraadet. Dagen var super og solen varmet godt. Det ble en lett piknik i fjellet för vi satte snuten hjemover og gjorde oss klare for verkstedet.
Disse dagene har gaatt saa fort og det har bare vaert helt topp aa ha Marcus hjemme fra skolen. Det har jo vaert helligdag idag og inneklemt dag i gar. I morgen venter skolen igjen for han. Tenker han gleder seg til det naa.

Haaper alle har hatt en riktig fin dag!




2 kommentarer:

Marie sa...

Saa kult! Goy aa lage noe annerledes!
Jeg gikk turen min igaar,men det var litt i varmeste laget...
Hvor kaldt blir det hos dere paa vinteren? Er dere saa heldige at det blir litt snoe?

www.shoppemamma.com sa...

Wow, imponert!!! Den var kjempefin :-) SKal lage noe her og snart,men tror ordinære pepperkaker blir utfordring nok *svetter*
Ha en fin kveld :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails