torsdag 6. august 2009

Smoothies og bananbröd og noen kjipe nyheter...

I gaar tok jeg Marcus med meg ut for aa plukke björnebaer og vi fant massse! Det var et tips fra Clare som hadde hört om dette stedet fra sin venninne. Skulle trodd det nesten var like hemmelig som gode soppsteder som man ikke deler med noen.
Vi hadde med oss en passe stor boks og jeg plukket og plukket men det rare var at boksen aldri ble full. Ikke rart da jeg ser bort paa M som gir meg verste BLAA gliset og humrer og ler og syns det er saa artig aa spise opp alle baerene mamma har plukket.
Saa paiplanene gikk i vasken da vi kom hjem med litt for lite til det. Men i morges lagde vi björnebaersmoothies med melk og yoghurt naturell! Den saa ultrasyntetisk ut pga sin lilla farge men nettopp det gav M ekstra lyst paa den. Han sa bare "lilla, lilla" og "mer,mer":).
Jeg rakk ogsaa aa bake et bananbröd för M vaaknet saa det ble riktig kosefrokost i dag.

Det kunne trenges siden mannen nettopp kom hjem fra siste dag paa akademiet hvor han underviser i engelsk og forteller at han ikke faar jobbe videre der til hösten. Jippi, det var jo akkurat de nyhetene vi trengte naa. De har nemlig bestemt seg for aa endre profil eller noe i den duren og skal liksom starte all over, en fresh new start altsaa. Greit det altsaa, men aa fortelle det paa hans aller siste dag, det var ikke engang booket inn möte for aa si dette, han ble bare huket i gangen av direktören og spurt om han kunne stikke forbi kontoret hennes etter timen.
Jeg kunne blitt ganske sint av dette, av hvordan arbeidsmarkedet er saa raatt og kaldt her...
Da er vi plutselig i en ny situasjon og litt lite morsom situasjon siden vi tross alt har regninger som skal betales og to barn aa ta haand om.
Paa den annen side er det et ekstra spark i baken. Naa blir det seriös jobbjakt paa fru Wangen naar vi kommer tilbake fra Palau til uken. Da blir det aa gjöre seg seriöst respektabel, pugge inn noen nye gloser til vokabularet og ta med seg oppdatert cv og faa eventuelle arbeidsgivere til aa tenke at jeg er jo helt uunnvaerlig i deres bedrift.
Jaja, alt ordner seg for snille folk. Jeg har ikke mistet hodet.
Som en viss Einstein sa: " I krisetider dukker det opp nye muligheter".
Jeg velger aa tro paa han jeg.


Noen som har gode ideer til kule alternative jobber?
Jeg er forövrig utdannet bioingeniör.
Ellers har vi jo noe paa gang hva gjelder turisme (jeg og Salva) men det havnet litt paa is da A ble födt og Salva maatte skrive ferdig en artikkel. Ellers er jeg ganske kreativ og skulle gjerne leve av aa sy ting og tang. Det er en DRÖM.
Ellers hadde det vaert kult aa drive litt saann privat kake/muffinscatering:) Men det er bare det at man maa bake saa SYKT mye for at det skal lönne seg... tror jeg...

Need some inspiration here.
Hjelp meg kjaere bloggisvenner. Dere har sikkert mange gode raad:)

2 kommentarer:

Marie sa...

Saa kjipt da! Men jeg er sikker paa at dette kommer til aa gaa bra! Du har jo mange gode ideer selv!
Saa deilig med kosefrokost! Vi tar stort sett en "kjapp" toast eller groet her, men igaar spurte Sophie om vi kunne ha pancakes til frokost. Vi endte selvsagt opp med aa komme for sent til skolen.. Vi faar spare den type frokost til helgen! :)

mona sa...

Uff, så utrolig kjipt ja!! Men jeg sier som Marie over her, at du har jo så mange gode ideer selv. Ordner seg alltid for snille mennesker vet du ;) Ha en super helg!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails