lørdag 10. oktober 2009

En liten krabber!

Adrià har naa holdt paa i over en ukes tid aa aale seg fremover paa albuene. Det gaar stadig vekk raskerer og han kommer frem overalt hvor han vil naa. Snur seg som en virvelvind og skyter seg fremover da han ser noe interessant. Fremdeles er det bladkurven og kablene under bordet som er det mest interessante!
Skal si det gaar fort i svingene her:) Jammen ikke lenge han var en liten baby. Han er en saa fantastisk baby saa om vi hadde hatt en garanti for at en eventuell ny baby hadde blitt lik kunne vi bare kjört paa:)


En liten krabber i farta. Sjekk klöften da, haha! Nesten större enn min;)

En kabel eller bok i sikte tenker jeg;)

Straks fremme ved maalet:)

Og han er veldig kommunikativ. I dag da han hang i selen (som forövrig er fantastisk siden man faar saa naer kontakt da man snakker sammen) lagde han masse billyder (slike med tungen ut og brrrrr sier det!) og jeg gjorde likedan og slik holdt vi det gaaende en stund. Han lo hver gang det var min tur! Herlige lille gullbabyen min!
Og Marcus er jo saa glad i Adrià. Det er lykke aa se hvordan de vokser tettere og tettere sammen. M spör ofte etter Adrià dersom han ikke er med akkurat da, og naar folk spör hva babyen heter er Marcus ute först med svaret.

Naa er lördagskvelden her. Vi har vaert ute igjen og faatt med oss litt mer av middelaldermarkedet. Det var mye godsaker aa kjöpe og vi tok bl annet med oss et steinovnsbakt bröd hjem. Kjempegodt og mykt som en bolle:) Saa det blir kosen i kveld med litt god olivenolje over!
Ha en herlig lördagskveld!


3 kommentarer:

Vigdis sa...

Han er så skjønn! Det er artig når de begynner å komme seg rundt, men mye å passe på ;)

Marie sa...

Saa morsomt at han har begynt aa krabbe! Store, lille gutten din!
Mmm... Broedet hoertes kjempegodt ut!
Ha en fin dag! :)

siddisisalou sa...

For et herlig barn - det skjønne smilet er jo bare til å fall pladask for .....
Ha en fin langhelg sammen med guttene din !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails