tirsdag 6. oktober 2009

Litt om reisen til Madrid!

Jeg er vel hjemme igjen og det er bare aa si at det var en helt fantastisk tur til Madrid:) Tusen takk jenter, jeg kunne ikke hatt det bedre!
Jeg har for vane aa gaa MASSE da jeg besöker nye byer, liker aa bruke beina mer enn metroen. Saa da jentene falt av lasset fortsatte jeg litt paa egen haand og kom over denne dritkule messen hvor lokale artister/kunstnere/designere solgte sine ting og tang. MYE kule vesker, hatter, dukker, brosjer etc, etc. Da jeg kom inn fikk jeg to gratisbilletter til öl og ble gaande rundt aa drikke og glo paa sinnsykt kule ting, mens det i förste etg var live konsert og kjempestemning. Det er et av mine beste minner fra Madrid og jeg syns det var saa synd at girlsene ikke fikk med seg dette. Men saa er det kanskje jeg som er mest opptatt av slike ting av oss da, saa det var kanskje ikke saa farlig i alle fall.
Uansett, Madrid skal jeg tilbake til med Salva. Det maa vaere den ultimate destinasjon for venner og par tenker jeg. Saa masse kule barer og tapasreastauranter at jeg faar vann i munnen bare av aa tenke tilbake...
Mange kule butikker ogsaa og sinnsykt kule butikklokaler. Lokalet til H&M gikk vi inn i bare for aa se paa utrolig fine malerier paa veggene. Majestetisk var det:)

Saa skal vi forsöke aa glemme at en av mine venninner ble frarövet lommebok med masse cash som det aller förste som skjedde da de ankom Madrid... Det er desverre en by som har röverbystempel og det er best aa tviholde paa veske og bare bruke vesker med glidelaas...

Jaja, jeg var jo ogsaa litt dum som handlet et herlig produkt paa L'Occitane og ble nektet aa ta den med meg gjennom tollen paa flyplassen ettersom det var flytende... Grr, saa irriterende, men totalt min egen feil. Haaper bare tolleren tok den med hjem til sin kone istedenfor aa kaste den som han sa.

Bilde fra gayomraadet Chueca. Her drakk vi öl og moret oss med aa se paa en gutt som var totalt stein og laa og humret og lo for seg selv paa en benk. Han hadde det saa moro, men grunnen for at han faktisk var saa stein var sikkert ikke like lystbetont... Jaja.





3 kommentarer:

Marie sa...

Saa fint at du koste deg i Madrid! Det er viktig med saanne venninneturer innimellom! Man kommer hjem med ekstra energi og klar for mange klemmer fra mann og barn!
Den messen hoertes jo utrolig kul ut!
Marie

Vigdis sa...

Så fint at det ble en bra tur! Nå gleder jeg meg bare til Tallinn i slutten av november. Den messa der hadde vært noe for meg!

Mariann sa...

Kongetur da :-) Og så moro med den messen du dumpet over da, det er slikt som gjør turen :-).
Vi har et hvitt teppe idag i den hvite sofan og det funker det ja, tror også jeg går for den :-) Har reservert den en uke til. Ha en flott onsdag Heidi. KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails