søndag 25. oktober 2009

Livet leker

Det er festivaldager i Banyoles i disse dager og da leker livet fra morgen til kveld. Noen ganger lurer jeg paa naar det "virkelige livet" skal starte! Der vi maa staa opp tidlig og gaa paa jobb og slite til vi kommer trötte hjem paa ettermiddagen...! Vi nyter vaar litt spesiellt tilvaerelse slik den er akkurat naa. Vet at det ikke kan vare for evig:)
Vi gaar paa gratis teater hver dag og ser fantastiske imponerende stykker for barn:) Tom foreldre blir bergtatte av skuespillertalent og utrolige ideer. Dette er ikke tulleteater med klovner etc.
Og saa gaar vi paa tivoli og M kjörer karuseller og vi kjöper popcorn i pose og knasker i oss slik man skal paa tivoli.
Til dagene hörer ogsaa ristede kastanjer og tradisjonell catalansk dans, sardana, som spilles paa Plaça. Her mötes den eldre garden og beveger seg litt til toner som jeg kan styre min begrensning for, men det er KULTUR og tradisjon og det er imponerende aa se hvor hardt de holder fast ved sine tradisjoner.

Saa har vi ogsaa vaert paa sykehuset og hilst verdens fineste Valentina velkommen til verden. Naa starter et nytt kapittel for familien til Xenia. Tilvaerelsen som 4 skiller seg betraktelig fra den paa 3, men det er FANTASTISK for barn aa faa sösken og ikke minst for foreldre aa oppleve aa bli foreldre for andre gang. Jeg ble jo nesten verpesyk igjen, og Salva begynte aa skjelve i buksene her. Men jeg tror det allerede har gaatt over;)

Vi stod opp tidlig her i dag paa grunn av skru-klokken opplegget, men saa ligger ogsaa to smaa engler allerede og sover. Naa blir det chilling paa sofaen til loppekassen kaller paa meg ogsaa.
God kveld alle gode!

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Så deilig det hørtes ut! Synes det er festivaler og lignende i Banyoles helte tiden jeg! Her er det ikke noe sånt. MEn begynner sånn smått å glede meg til tenning av julegran, ettersom prinsessa er superfascinert av lys :D

Vigdis sa...

Har forresten en award til deg her: http://vigdisalbum.blogspot.com/2009/10/lrdag-helg.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails