mandag 17. mai 2010

17.mai?

Eller hvilken som helst annen dag for aa vaere helt aerlig. Her har det ikke vaert mye som har minnet om 17.mai i dag. Har vaert travle dager med besök og flaggene som ligger bortgjemt i et skap fikk desverre ikke luftet seg i vaarsolen i dag. Men, men. Is ble det iallefall til dessert;) Og at det er en spesiell dag fikk jeg fortalt Marcus mange nok ganger.

Ellers er vi alle forkjölet og plaget av pollen... Adrià har ikke hatt matlyst i dag og grönne snörret henger under nesen som et kronisk belegg. Stakkars...
I gaar sov Marcus rekordlenge paa ettermiddagen...4 timer. Det var nok noe i kroppen etter den feberen han hadde forleden. Men naa satser vi paa aa bli friske saa fort det gaar.

Adrià har begynt med hylskriking paa kveldene og det tar paa humör og krefter. Marcus har ogsaa begynt med at han vil sove i vaar seng. Enn hvor mye drömmepulver jeg strör over han og forteller at alle lekene kommer og forteller sine historier til han paa natten. Og at dersom de ikke finner han i sengen sin kommer de ikke til aa faa sove og da orker de vertfall ikke leke med han dagen etter. Men de har jo litt rett da; hvorfor maa de sove alene naar vi sover to sammen?!

4 kommentarer:

Størstepia sa...

Huff da, får håpe både forkjølelse og pollen blir bedre snart...
God nasjonaldag til dere, selvom dere ikke har feiret den sånn veldig;-)
Klem fra størstepia

Mariann sa...

Skjønner at ikke 17-mai er like spesielt i Spania :). Håper gutta er litt mer på normalen idag, men godt du har mulighet til å ta deg lufteturer innimellom. Kan også informere om at jeg og min kjære kommer til Barcelona 30 september på formiddagen og blir til 3. oktober... sååå da må du holde av helgen, hadde vært supermys med en date da en av dagene, kanskje fredagen? KLEM

Lisalotte sa...

Dette med søvn og barn kan være en utfordring! Her har vi blitt mye utfordret på den kanten og ja, det tærer på humør og krefter! Jeg har ingen råd, me håper det for deres skyld roer seg. Her også er det ofte overbefolket i dobbelsenga vår, med overvekt av små mennesker som skviser ut oss andre ;-)

God bedring med forkjølelse og allergi!

Nok en gang, du skriver veldig bra! :-)

Marianne sa...

Hva? Feirer ikke spanjolene 17.mai, altså? ;)

Kan "trøste" deg med at søvnsituasjonen her i huset også går i bølgedaler. Sånn er det visst med to småtroll... Ja, ja, det blir nok bedre..

Håper allergien snart gir seg og at nettene blir bedre:)

Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails