mandag 3. mai 2010

Innedag

Regn, regn og atter regn. Banyoles minner meg mest om Bergen i dag... Husker godt de 3 förste mnd av Marcus sitt liv i Bergen... Det var den hösten vi oppnaadde nedbörsrekord med 90 regnfulle dager i strekk. Skrekk og gru sier jeg bare. Det var mental forberedelse for hver eneste tur ut.

Heldigvis blir det aldri saa ille her. Men det ER vaar, og vaar betyr regn i dette landet.

Men vi har hatt en fin dag. Gjort "liksom-reise" til Afrika. Marcus fikk pakke en koffert med utstyr han skulle behöve paa reisen. Det förste han puttet oppi var en kosedyrhund! Klart den skulle med, skulle vel ikke sitte her og fryse. Og resten av utstyret var som seg hör og bör; kikkert, en bok om afrikanske dyr, sommerklaer og solkrem. Deretter kjörte vi liksomfly, kjörte liksomsafaribil og tittet paa alle dyrene paa savannen (stuegulvet). MORO!
Vi har ogsaa laget avtrykk av mange ting med plastilina, laget plastilinaiskrem etc. Og sett IceAge3 for fjörtiende gang. Vi ler like mye hver gang. Den er genial;)
Jepp, slik har dagen gaatt. Naa er kiddosene med Salva paa biblioteket og jeg har sörget for aa fylle opp kjöleskapet paa nytt.

Jeg er snart ferdig med et miniprosjekt paa Bernina'n. Vi har blitt gode venner vi.

3 kommentarer:

Vivian sa...

Høres ut som dere har hatt en fin tur til Afrika:) vi ser også Istid 3 hver kveld.... Det er en fin og morsom film, men nå har vi sett den sikkert 200 ganger:)

Kristiansand har vært nydelig i dag, nesten sommeren.
Klem Vivian

Tonemor Lindmussen sa...

Å så festlig - ja det skal ikke mye til før en 4 åring er happy. Lekeland og kino er egentlig litt overflødig om man har en slik god ide!! Hurra!

Smil fra Tone

Inger-Lise sa...

Nei desverre ikke noe spøk med dette snøværet... :( Bildet er tatt kl. 12 i dag! Men nå smelter det igjen og sola titter nesten frem. ;)
Kult med fantasireiser. Kan reise hvor man vil da! Her går turen ofte til morfar (som bor rett borti gaten, men han er den aller kuleste av alle) og når vi kommer "frem" er det Kasper som med mørk stemme er morfar. Ha ha.. elsker når vi fantasileker! Mye gøy som kommer frem av hvordan han ser oss og verden.
Håper været bedrer seg hos deg også snart! KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails