onsdag 12. mai 2010

Mystisk baesj...

Her har det vaert helt corny i kveld... Med leggingen altsaa. Begge skulle baesje rett etter sengetid som er for höyst uvanlig tidspunkt aa regne.
Da jeg skulle hjelpe Marcus paa doen sa han til meg at baesjen i dag var en smule rar. Den var nemlig grönn... Og til min store skrekk var det jammen meg skikkelig skogsgrönt det som laa der... Mens jeg kvernet paa HVA dette kunne vaere, spör han meg om kanskje det kan vaere den plastilinaen han spiste i gaar???? JA, det kan det godt vaere svarer jeg og slipper heldigvis aa miste nattesövnen ved aa lure mer paa om gutten er alvorlig syk.
Etter baesjeseansen har Adrià skreket til hvert minutt.... Halleluja, for en kosert. Dette er jo ogsaa meget uvanlig kost i familien Salvador Wangen. Skrikerunger ved leggetid er vi faktisk ikke vant til.
Saa det ble jo til at han fikk vaere oppe til 22:30 og sover naa endelig sött.
Sikkert overstimulert av aa ha besteforeldre paa besök eller helt fra seg av begeistring for aa höre norsk fra flere enn mor. Kanskje han bare forsöker aa suge til seg saa mye som mulig mens de er her! I wish, I wish. Marcus höres jo nesten ut som en utlending naar han snakker norsk (unnskyld Marcus, men det er faktisk veldig sött naar du sier gol, og ikke GUL!)

3 kommentarer:

Pia sa...

He he, bæsj kan jo komme i ulike farger, så antageligvis er det et eller annet han har spist som gir den skjønne, grønne fargen.

Eivor sa...

haha ..... det har jeg aldri hørt før, men det er nok noe han har spist

mona sa...

Hehehe, godt det kom en logisk forklaring :)
Håper A legger seg uten tull igjen i kveld. D pleier heller ikke å tulle, men hvis vi reiser bort, eller han får tenner eller sånn, så tuller han plutselig i noen dager.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails