torsdag 27. mai 2010

Min og Adrià sin dag:)

I dag er Marcus paa dagstur med skolen og blir altsaa borte HELE dagen. Det er alltid litt rart naar jeg ikke faar hente han kl 12 som er vanlig, men i dag tror jeg ikke at han kommer til aa savne meg et dugg. De skal nemlig paa sann hoppeland og etterpaa til en bondegaard! Saa det ble lunch med i boksen i dag, spansk potetomelett saaklart, nok proteiner og karbohydrater til aa hoppe og sprette en halv dag.
Saa da er jeg og Adrià overlatt til oss selv. Jeg har allerede fisket en hest opp fra do og snart maa jeg ned og hente opp Tuca (skilpadden... i plast heldigvis) som ligger fint "parkert" nede paa gaten.
Jeg har en date med Claire om en time og planen er bading i innsjöen. Da passer det fint at det akkurat i dag er litt friskere i luften...NOT.Lykken for en liten er naar en lastebil dundrer forbi med blinkelys paa taket:)

1 kommentar:

Lisalotte sa...

Hei!
Så gøy med utflukt for storebror:-) Og så greit for deg med litt ekstra tid med minstemann :)

Du henter også M hjem til lunsj hver dag ser jeg, hvordan opplever du det? Vi har det sånn her vi og, men jeg har litt delte meninger rundt det. Er selvsagt VELDIG kos å se tulla og spise sammen, men jeg synes det blir mange turer ut og inn og frem og tilbake, og med 2 til på slep kan det bli travelt, og litt styrete... jeg er heller ikke så spennende i matveien, noe som kanskje skyldes at avleggerne er en smule kresne!,så jeg finner det å skulle lage mat hver dag så ofte som jeg gjør, rett og slett litt kjedelig.. Men jeg har inntrykk av at du lager mye variert, har du noen gode enkle, raske oppskrifter å dele med deg da? :)

Ellers virker det som om du nyter livet! Det er veldig koselig å lese det du skriver :)

Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails