onsdag 19. mai 2010

Blablabla.

Noen dager vet jeg rett og slett ikke hva jeg vil skrive i denne bloggen her. Men kan jo si at det har vaert en fin dag, ungene har vaert greie, de LIKTE plutselig all maten (joho!) og spiste all maten, lekte fint, la seg tidlig og gav mor og far et HAV av kveldstid/voksentid aa ta av = uvant!
Og at i morgen skal Marcus paa vennebesök til en klassekamerat etter skoletid! Jeg er jo spent og litt nervös paa hvordan dette skal gaa. Er jo greit naar andre kommer hit for da har jeg jo kontrollen og kan blande meg/megle/spille kul mama (!) om det behövs. Men i morgen skal de gaa hjem med mammaen til kameraten, jeg skal ikke engang behöve komme til skolen og skysse han videre avgaarde... Men han skal altsaa gaa med den töffe mammaen som har staatt FACE TO FACE med en grizzlybjörn i selveste Alaska... Og kameraten har jo tom en piratseng. Hjelp, det blir jo som aa hoppe etter virkola dette. Neste gang han kommer hit altsaa. Skjönner at han ikke helt skjönte seg paa vaar lek med pappkartonger som vi bruker som baater, biler, tog etc. Men han syns jo det var moro til slutt da;) Og jeg faar vel dra noen röverhistorier fra jeg var "ung" da. Hvordan jeg sprang rundt i mayaindianeres fotspor i Mexico som en kvinnelig Inidiana Jones! Da tenker jeg han sperrer store öyne:) Saa, da var det ute av hodet.


Jeg er pottetett om dagen og har skrubbsaar under nesen. Det kalles allergi.

1 kommentar:

Ashi sa...

Haha jeg kjenner meg så godt igjen! Synes også det er bedre å ha med besøk hjem enn å sende barna på besøk. Stakkars deg som plages av allergi, må det snart gå over! klem og glad torsdag :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails