tirsdag 12. januar 2010

DJ Adrià


Dagens Adrià er DJ... i herlig norsk ullkofte! Digger denne urnorske stilen, kanskje litt ekstra siden vi befinner oss i Spania:)

Jeg syns egentlig at A skulle vunnet konkurransen om rakkerungeprisen, det er bare det at til tross for alle rakkartygene han finner paa, faar jeg aldri frem et rakkarsmil hos han... Han bare smiler fint og yndig selv naar han vrir paa alle knapper, tygger i stykker baller, graver opp jord fra blomsterpottene eller snikspiser mat fra Marcus' sin tallerken!

Nei, naa tror jeg nesten ikke mine egne öyne her... Han sitter faktisk og leker med en LEKE! Gaar det an?!
Fremskritt!

2 kommentarer:

Pia sa...

He he, må smile her jeg sitter...Vesla mi er 4 måneder, og holder seg stort sett i ro, men har jo vært gjennom 3 smårollinger allerede. Så jeg veit at det kommer - gnaging, roting, søling. Men når gir det seg egentlig?...
Høres slett ikke verst ut å holde til i Spania, i hvertfall ikke nå som vi har sprengkulde her..
Ha en flott dag!

Inger-Lise sa...

Søtnosen DJ-A. Skal tidlig krøkes vet du! ;) Her er det blitt sånn i det siste at K leker med lekene til L og L er mest interessert i lekene til K. He he.. Det er nok en fase dette som alt annet, men ikke mindre fasinerende av den grunn!
Du vet at de er 10 mnd i dag? Kan ikke tro at de nærmer seg året allerede... Grattis med dagen til våre søte små, og litt til oss mammaene også! ;) Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails