tirsdag 26. januar 2010

Luebestillinger!

Dagen i dag begynte med ferskpresset appelsinjuice! Skummende og kjempesöt… Det faar alle celler til aa hoppe av glede:) Og man skal huske aa tenke at “det man spiser/drikker i dag, hjelper én i morgen”.

Det har vaert en travel dag da jeg har faatt en ny student i engelsk og maatte först avlevere Adrià hos svigers för studenten kom hjem til oss. Det er jo dette jeg gjör for aa tjene noen ekstra kroner og jeg trives bra med det. Det er lettvint for meg aa undervise engelsk. Nivaaet her er lavt og mange vil bare ha en aa öveprate med. Saa dette er veldig grei jobb for meg.

Imidlertid ser det ut som jeg kanskje kan fortsette som hobbyhekler og samtidig tjene noen kroner paa det? Jeg fikk saa mange fine og veldig hyggelige tilbakemeldinger paa Beanie Cap-innlegget mitt i gaar:) TUSEN TAKK! Og har bestemt at dersom noen önsker aa bestille denne luen tar jeg 250 NOK inkludert frakt for den.

Ellers kan jeg ogsaa gjöre baggy lue for 275 NOK inkl frakt.

Send fargeönsker saa skal jeg se om jeg klarer aa innfri!

Saa naa er det bare aa bestille! Legg igjen kommentar eller send meg en mail. Kanskje aa foretrekke det siste alternativet:)

3 kommentarer:

Gøril sa...

Mail sendt :D

Vivian sa...

Hei der!
JA!! vil gjerne ha luen. Så snill du er.
Har sendt deg en mail.

Klem fra meg

Mariann sa...

Åååå så flink du er Heidi. Jeg vil også bestille lue. Men jeg må kanskje måle hodeomkretsen?? eller er den strechy? Takk for alle fine ord om huset også, gjett om dette er min nye baby... det blir jo ikke noe annen baby på en liten stund :)... Har hatt en litt tøff dag idag, så nå skal jeg synke ned i sofaen med et glass rødt etter å ha kommet meg sånn halveis gjennom bloggrunden min. Vi blogges ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails